ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Simple Plan - I Can Wait Forever Perş. Tem. 10, 2008 10:09 pm | |
| I Can Wait Forever"
You look so beautiful today bugün çok güzel görünüyorsun When you're sitting there it's hard for me to look away sen burda otururken,başka yere bakmak bnm için çok zor So i try to find the words that i could say söyleyecek söz bulmaya çalıştm... I know distance doesn't matter but you feel so far away mesafelerin önemli olmadığını biliorum ama sen uzak olduğunu hissediyorsun And I cant lie ve yalan söylemedim Every time I leave my heart turns gray her zamn bnm kalp atışımı griye bıraktığın zaman And I want to come back home to see your face ve bn eve geri dönmek ve senin yüzünü görmek isterim And I Cause I just cant take it çünkü bn sadece onu alamadım Another day without you with me bnmle olmadan başka bir günde Is like a blade that cuts right through me bana doğru gelen keskin pervane gibi... But I can wait ama bekleyebilirim I can wait forever sonsuza kadar bekleyebilirim When you call my heart stops beating çağardığın zaman kalp atışlarım duruyor When you're gone it wont stop bleeding gittiğin zaman kanama durmuş olacak But I can wait ama bekleyebilirim I can wait forever sonsuza kadar bekleyebilirimm
You look so beautiful today bugün çok güzel görünüyorsun It's like every time I turn around I see your face her zamn ki gibi yüzünü gördüğümde; etrafında dönerim The thing I miss the most is waking up next to you benim en çok özlediğim şey,senin yanında uyanmak When I look into your eyes, I wish that I could stay gözlerinin içine baktığım zaman,orda kalmayı umuyorum And I cant lie ve yalan söylemiyorum
--nakarat-- I know it feels like forever sonsuza kadar hissettiğini biliyorum I guess that's just the price I gotta pay sadece ödediği bedeli tahmin ederim But when I come back home to feel your touch eve döndüğümde senin dokunuşunu hissderim Makes it better daha iyi olur Till that day o güne kadar Theres nothing else that I can do yapabileceğim başka bir şey yok And I just cant take it sadece onu alamam I just cant take it sadece onu alamamm _nakart__ But I can wait ama bekleyebilirim I can wait forever sonsuza kadar bekleyebilirim... ... | |
|