ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Simple Plan - I'd Do Anything Perş. Tem. 10, 2008 10:09 pm | |
| Another day is going by başka bir gün daha bitiyor I'm thinking about you all the time seni her an düşünüyorum But you're out there ama sen burada değilsin And I'm here waiting ve ben bekliyorum And I wrote this letter in my head bu mektubu kafamda yazdım Cuz so many things were left unsaid çünkü söylenmemiş çok şey kaldı But now you're gone ama şimdi sen yoksun And I can't think straight ve ben mantıklı düşünemiyorum This could be the one last chance bu son şans olabilirdi To make you understand anlaman için I'd do anything her şeyi yapabilirdim Just to hold you in my arms sadece seni kollarımın arasında tutabilmek için To try to make you laugh seni güldürmeye çalışmak Cuz somehow I can't put you in the past çünkü seni hala geçmişe gömemiyorum I'd do anything her şeyi yapabilirdim Just to fall asleep with you sadece seninle uyuyabilmek için Will you remember me? beni hatırlayacak mısın? Cuz I know çünkü biliyorum I won't forget you seni unutmicam Together we broke all the rules beraber tüm kuralları yıktık Dreaming of dropping out of school okulu bırakma hayalleri kurduk And leave this place ve burdan ayrılmak And never come back bir daha dönmemek So now maybe after all these years şimdi belki bunca zamandan sonra If you miss me have no fear eğer beni özlüyorsan ve korkmuyosan I'll be here burada olucam I'll be waiting bekliyor olucam This could be the one last chance to make you understand bu anlaman için son şans olabilirdi And I just can't let you leave me once again ve beni tekrar bırakmana izin veremem I'd do anything her şeyi yapabilirdim Just to hold you in my arms sadece seni kollarımın arasında tutabilmek için To try to make you laugh seni güldürmeye çalışmak Cuz somehow I can't put you in the past çünkü seni hala geçmişe gömemiyorum I'd do anything her şeyi yapabilirdim Just to fall asleep with you sadece seninle uyuyabilmek için Will you remember me? beni hatırlicak mısın? Cuz I know çünkü biliyorum I won't forget you seni unutmicam I close my eyes gözlerimi kapıyorum And all I see is you ve tek gördüğüm sensin I close my eyes gözlerimi kapıyorum I try to sleep uyumaya çalışıyorum I can't forget you seni unutamıyorum Nanana (....) And I'd do anything for you ve senin için her şeyi yapabilirdim Nanana (....) | |
|