ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: simple plan -one day Perş. Tem. 10, 2008 10:11 pm | |
| Sometimes this house feels like a prison that I just can't leave behind bazen bu ev terkedemediğim bir hapisteymiş gibi hissettiriyor there's so many rules I got to follow çok fazla kural var uymam gereken 'cuz you can't let go çünkü gitmene izin yok
I don't wanna hear it bunu duymak istemiyorum And I just can't believe it ve buna inanamıyorum All the stupid things you say but bütün söylediğin bu salakça şeylere
One day I won't take this anymore bir gün bunların hiçbirini çekmeyeceğim One day I'll be old enough to do what I want to bir gün ben de istediğimi yapacak kadar büyük olacağım I won't have to run away uzaklara kaçmak zorunda kalmayacağım And you won't be there to say I'm not allowed to ve sen orda olmayacaksın ben izin vermiyorum derken One day bir gün...
Sometimes I wonder if you know me bazen beni tanıyor musun diye merak ediyorum Or if you just pretend to care veya sadece önemser gibi davranıyor musun Tell me are you on a mission to bring me down? söylesene sen beni yerle bir etmek için mi görevlendirildin
Go away git başımdan Don't look at me bakma bana 'cuz we're not the same çünkü biz aynı değiliz And you can't do nothing ve sen birşey yapamazsın You can say şunu söleyebilirsin That it's not ok bu iyi değil But I'm not afraid ama kokrmuyorum And you can't do nothing ve sen hiçbir şey yapamazsın
nanana...One day. bir gün... | |
|