ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Simple Plan - Your Love Is Just A Lie Perş. Tem. 10, 2008 10:16 pm | |
| I fall asleep by the telephone Telefonun başında uyuyakaldım It�s two o�clock and I�m waiting up alone Saat 2 ve ben hala ayakta bekliyorum Tell me, where have you been? Söyle bana,neredesin? I found a note with another name Başka bi isimle bi not buldum You blow a kiss but it just don�t feel the same Öpücük yolluyorsun ama aynısını hissettirmiyor Cause I can feel that you�re gone Çünkü gitiiğini hissediyorum
I can�t bite my toe forever, while you try to play it cool Sen bana soğuk davranırken Sonsuza kadar parmaklarımı yiyemem You can hide behind your stories, Hikayelerinin arksanına saklanabilrisin But don�t take me for a fool Ama beni bir aptal sanma
You can tell me that there�s nobody else Başka kimsenin olmağını söyleyebilirsin (But I feel it) (Ama bunu hissediyorum) You can tell me that you�re home by yourself Tek başına evde olduğunu söyleyebilrisin (But I see it) (Ama bunu görüyorum) You can look into my eyes and pretend all you want, Gözlerimin içine bakıp da istediğin gibi numara yapabilrisin I know,Your love is just a lie Biliyorum ki aşkın sadece bir yalan It�s nothing but a lie Bir yalan dışında hiçbirşey
You look so innocent Çok mahsum görünüyorsun But the guilt in your voice gives you away Ama sesindeki suçluluk seni ele veriyor Yeah, you know what I mean Evet neyi kastettiğimi biliyorsun
How does it feel when you kiss when you know that I trust you Sana güvendiğimi bilerek onu öptüğünde nası hissettiriyor? And do you think about me when he f**ks you? Ve o seni si??? ken beni düşünüyor musun? Could you be more obscene? Daha açık our musun?
So don�t try to say you�re sorry Bu yüzden üzgün olduğunu söylemeye çalışma Or try to make it right Ya da bunu düzeltmeye And don�t waste your breath Ve nefesini boşa harcama Because it�s too late, it�s too late Çünkü çok geç,çok geç
You can tell me that there�s nobody else Başka kimsenin olmağını söyleyebilirsin (But I feel it) (Ama bunu hissdiyorum) You can tell me that you�re home by yourself Tek başına evde olduğunu söylebilrisin (But I see it) (Ama bunu görüyorum) You can look into my eyes and pretend all you want, Gözlerimin içine bakıp da istediğin gibi numara yapabilrisin I know,Your love is just a lie Ama biliyorum ki aşkın sadece bir yalan It�s nothing but a lie Bir yalan dışında hiçbirşey You are nothing but a lie Bir yalan dışında hiçbirşeysin
You can tell me that there�s nobody else Başka kimsenin olmağını söyleyebilirsin (But I feel it) (Ama bunu hissdiyorum) Tek başına evde olduğunu söylebilrisin You can tell me that you�re home by yourself (But I see it) (Ama bunu görüyorum) You can look into my eyes and pretend all you want, Gözlerimin içine bakıp da istediğin gibi numara yapabilrisin I know,Your love is just a lie Ama biliyorum ki aşkın sadece bir yalan You are nothing but a lie Bir yalan dışında hiçbirşeysin Your love is just a lie Aşkın sadece bir yalan | |
|