ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: simple plan-crazy Perş. Tem. 10, 2008 10:08 pm | |
| Tell me what's wrong with society Toplumla olan sorununu anlat bana When everywhere I look, I see Etrafıma bakarken, olanları görürken Young girls dying to be on TV Genç kızlar tv ye çıkmak için ölüyor They won't stop till they've reached their dreams Düşlerine ulaşana kadar durmayacaklar
Diet pills, surgery Diyet hapları, ameliyatlar Photoshopped pictures in magazines Dergilerdeki fotoşoplanmış resimler Telling them how they should be Onlara nasıl olmaları gerektiğini anlatıyor It doesn't make sense to me Bunlar bana bişe ifade etmiyor
Is everybody going crazy? Herkes çıldırıyor mu ? Is anybody gonna save me? Beni kurtaran yok my? Can anybody tell me what's going on? Biri bana neler olduğunu anlatabilir mi? Tell me what's going on? Bana neler olduğunu anlatır mısınız? If you open your eyes Gözlerini açarsan You'll see that something is wrong Bir sorun olduğunu göreceksin
I guess things are not how they used to be Sanırım alışkın olmadıkları bir şeyler var There's no more normal families Hiç normal aile kalmadı Parents act like enemies Ebeveynler düşman gibi davranıyor Making kids feel like it's World War III Çocuklarına 3. dünya savaşındaymış gibi hissettiriyorlar
No one cares, no one's there Kimse umursamıyor, kimse yok I guess we're all just too damn busy Sanırım hepimiz hala bu lanet işteyiz And money's our first priority Ve hepimizin önceliği para It doesn't make sense to me Bunlar bana bir şey ifade etmiyor
Is everybody going crazy? Herkes çıldırıyor mu ? Is anybody gonna save me? Beni kurtaran yok my? Can anybody tell me what's going on? Biri bana neler olduğunu anlatabilir mi? Tell me what's going on? Bana neler olduğunu anlatır mısınız? If you open your eyes Gözlerini açarsan You'll see that something is wrong Bir sorun olduğunu göreceksin
Is everybody going crazy? Herkes çıldırıyor mu Is everybody going crazy? Herkes çıldırıyor mu
Tell me what's wrong with society Bana toplumla olan sorununu anlat When everywhere I look I see Etrafıma bakarken, olanları görürken Rich guys driving big SUVs Zengin adamlar büyük SUVler kullanıyor While kids are starving in the streets Çocuklar cadde boyunca dik dik bakıyor
No one cares Kimse umursamıyor No one likes to share Kimse paylaşmaktan hoşlanmıyor I guess life's unfair Galiba hayat adaletsiz
Is everybody going crazy? Herkes çıldırıyor mu ? Is anybody gonna save me? Beni kurtaran yok my? Can anybody tell me what's going on? Biri bana neler olduğunu anlatabilir mi? Tell me what's going on? Bana neler olduğunu anlatır mısınız? If you open your eyes Gözlerini açarsan You'll see that something is wrong Bir sorun olduğunu göreceksin | |
|