JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Radiohead - Paranoid Android Paz Tem. 13, 2008 10:54 pm | |
| Please could you stop the noise I'm trying to get some rest? From all the unborn chicken voices in my head What's that, what's that When I am king you will be first against the wall With your opinion which is of no consequence at all What's that, what's that
Ambition makes you look pretty ugly Kicking squealing gucci little piggy
You don't remember, you don't remember, why don't you remember my name Off with his head man, off with his head man Why don't you remember my name?-- I guess he does
Rain down, rain down, come on rain down on me From a great height, from a great height, height Rain down, rain down, come on rain down on me From a great height, from a great height, height
(repeats 3rd time, underneath vocals are) That's it sir, you're leaving, the crackle of pig skin, the dust and the screaming The yuppies networking the panic, the vomit, the panic, the vomit God loves his children, God loves his children, yeah ........................................................................ Paranoyak Android Lütfen gürültüyü kesebilir misiniz ,biraz dinlenmeye Çalışıyorum Kafamın içinde daha doğmamış civciv sesleriyle Bu nedir? Bu nedir? Ben kral olduğumda , sen duvara karşı olacak ilk Kişisin, Aslında hiç bir sonucu olmayan düşüncelerinle ! Bu nedir? Bu nedir? Hırs seni oldukça çirkin yapıyor Hatırlamıyorsun Hatırlamıyorsun Neden benim ismimi artık hatırlamıyorsun? Uzakta onun en kafa adamıyla Uzakta onun en kafa adamıyla Neden o ismimi hatırlamayacak? sanırım gidiyor.. Yağmur aşşağıya Yağmur aşşağıya , Hadi yağmur aşşağıya Üzerime... Büyük bir yükseklikten Büyük bir yükseklikten Yağmur aşşağıya Yağmur aşşağıya , Hadi yağmur aşşağıya Üzerime... İşte böyle efendim Terkediyorsun.. Bir domuz postunun gıdaklaması Yıkıntı ve çığlıklar Yuppi'lerin işbirlikçileri Panik kusmuk Panik,kusmuk
Tanrı çocuklarını sever Tanrı çocuklarını sever! | |
|