JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Radiohead - I Might Be Wrong Paz Tem. 13, 2008 10:46 pm | |
| I might be wrong I might be wrong I could have sworn I saw a light coming on I used to think I used to think There is no future left at all I used to think
Open up, begin again Let's go down the waterfall Think about the good times Never look back Never look back
What would I do? What would I do? If I did not have you?
Open up and let me in Let's go down the waterfall Have ourselves a good time It's nothing at all Nothing at all Nothing at all ............................................. Yanlış Olabilirim Yanlış olabilirim Yanlış olabilirim Yemin edebilirim Üzerime doğru gelen bi ışık gördüm Düşünürdüm Düşünürdüm Gelecek kalmadı Düşünürdüm Kendini aç Haydi şelaleden aşağı doğru inelim Güzel anları düşün Asla arkana bakma Asla arkana bakma Ne yapardım? Ne yapardım? Sana sahip olmasaydım Kendini aç ve beni içeri al Haydi şelaleden aşağı doğru inelim İyi vakit geçirmemize izin ver Hepsi bu değil Hepsi değil Hepsi deği | |
|