JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Radiohead - High Dry Paz Tem. 13, 2008 10:45 pm | |
| Two jumps in a week i bet you think thats pretty clever dont you boy? Flying on your motorcycle Watching all the ground beneath you drop Youd kill yourself for recognition Kill yourself to never, ever stop You broke another mirror Youre turning into something you are not
Dont leave me high Dont leave me dry Dont leave me high Dont leave me dry
Drying up in conversation You will be the one who cannot talk All your insides fall to pieces You just sit there wishing you could still make love Theyre the ones wholl hate you when you think youve got the world all sussed out Theyre the ones wholl spit at you You will be the one screaming out
Its the best thing that you ever had The best thing that you ever, ever had Its the best thing that you ever had The best the best thing you have ever had is gone away
Dont leave me high Dont leave me high Dont leave me dry ............................ Bir haftada iki atlayış Bahse girerim bunu çok akıllıca buluyorsun öyle değil mi çocuk? Motosikletinin üzerinde Uçarken Yere bakıyorsun düşerken Tanınmak için kendini öldürürdün Kendini öldürürdün hiç durmamak için Başka bir ayna daha kırdan Olmadığın bir şeye dönüşmek üzeresin Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma
Sohbet esnasında sesin kesiliyor Konuşamayan sen olacaksın İçin parçalara bölünüyor Orda oturup hala sevişebilmeyi diliyorsun Senden nefret edecek olanlar onlar Tüm dünyayı ele geçirdiğini düşündüğün anda Üzerine tükürecek olanlar onlar olacak Çığlık atansa sen olacaksın Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma
Oh, bu şimdiye kadar sahip olduğun en iyi şeydi Şimdiye dek sahip olduğun en iyi şey Bu şimdiye kadar sahi olduğun en iyi şeydi Sahip olduğun tek şey de seni terk etti Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma Beni kimsezi ve çaresiz bırakma Beni kimsesiz Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma Beni kimsesiz ve çaresiz bırakma | |
|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Radiohead - High Dry Ptsi Eyl. 01, 2008 3:42 pm | |
| süper şarkıı.. çok seviyorumm | |
|
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Radiohead - High Dry Salı Eyl. 02, 2008 6:07 pm | |
| bende çok beğeniorm. | |
|