ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: simple plan-Welcome to my life Perş. Tem. 10, 2008 10:15 pm | |
| Do you ever feel like breaking down? Sen hiç kırılmış gibi hisseder misin? Do you ever feel out of place? Sen hiç kendini yersiz hisseder misin? Like somehow you just don't belong Herhangi bir şekilde sana ait olmayan bir şey gibi
And no one understands you Ve hiçbiri seni anlamaz
Do you ever wanna runaway? Hiç uzaklara kaçmak ister misin? Do you lock yourself in your room? Kendini odana kilitler misin? With the radio on turned up soloud Radyonun kısık sesini arttırarak
That no one hears you screaming Hiç kimse duymaz seninn çığlıklarını No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin
When nothing feels all right Hiçbirsey iyi hissettirmediği zaman
You don't know what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin
To be like me Benim gibi olmak için
To be hurt Yaralanmak için
To feel lost Kayıp hissetmek için
To be left out in the dark Karanlıkta atlamak için
To be kicked when you're down Sen aşağılık olduğunda tekmelemek için
To feel like you've been pushed around Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için
To be on the edge of breaking down Kırılganlığın kenarında olmak için
And no one's there to save you Ve kimse orada seni kurtarmaz
No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin
Welcome to my life Hayatıma hoşgeldin
Do you wanna be somebody else? Sen, başka birisi olmayı ister misin?
Are you sick of feeling so left out? Sen kendini dışarıda hasta mı hissediyorsun?
Are you desperate to find something more? Sen, bir şeyi daha çok bulmak için umutsuz musun?
Before your life is over Senin hayatın bitmeden önce
Are you stuck inside a world you hate? Sen, nefret ettiğin bir dünyanın içinde yapıştırılır mısın?
Are you sick of everyone around? Sen etraftaki herkesten hasta mısın?
With their big fake smiles and stupid lies Onların büyük sahte gülümsemeleri ve aptal yalanlarıyla
While deep inside you're bleeding Derinliklerde senin için kanarken
No you don't know what it's like Hayır, sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin
When nothing feels all right Hiçbirşey iyi hissettirmediği zaman
You don't know what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin
To be like me Benim gibi olmak için
To feel like you've been pushed around Senin kötü davrandığın gibi hissetmek için
No one ever lied straight to your face Hiç kimse şimdiye kadar, senin yüzüne doğru yalan söylemedi
No one ever stabbed you in the back Hiç kimse şimdiye kadar seni arkadan bıçaklamadı
You might think I'm happy but I'm not gonna be okay Sen benim mutlu olduğumu düşünebilirdin ama ben tam değilim
Everybody always gave you what you wanted Herkes her zaman sana ne istediysen verdi
Never had to work it was always there Asla orada olduğuna çalışmak zorunda değildi
You don't know what it's like, what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin, ne gibi birsey...
No you don't know what it's like, what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin, ne gibi bir şey...
No you don't know what it's like Sen onun ne gibi bir şey olduğunu bilmezsin
Welcome to my life Hayatıma hoş geldin
Welcome to my life Hayatıma hoşgeldin | |
|