ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: simple plan -one slow dance Perş. Tem. 10, 2008 10:11 pm | |
| You're standing there alone Sen orda yalnız duruyorsun And so am I Ve ben de But I want you here Ama ben senin burada olmanı istiyorum By my side Benim yanımda Ohh You smiled at me Bana güldün Is everything this staring game Oyunu başlatan buydu That song of love Hayatın şarkısıydı
I look you in the eyes Gözlerinin içine bakıyorum I try to read your thoughts Düşüncelerini okumaya çalışıyorum I ask you to go with me Benimle gelmeni teklif ediyorum To a far off place Buradan uzaklara ohh
I look you in the eyes Gözlerinin içine bakıyorum I try to read your thoughts Düşüncelerini okumaya çalışıyorum I asked you to go with me Benimle gelmeni teklif ediyorum To a far off place Buradan uzaklara
You and me dancing the night away Sen ve ben bir gece önce dans ediyoruz You can feel my heart beating so hard Kalnimin çok hızlı attığını hissedebiliyorsun We look eye to eye Göz göze bakışıyoruz But I'm swept away Ama ben kaçtım
On a moonlight walk on the beach Ay ışığında kumsalda yürümek Watching the sunrise for the first time Güneşin ışıklarını ilk kez izlemek I'm in a truths for that one slow dance Bir yavaş dans için güvenmekteyim
You're standing there alone Sen orda yalnız duruyorsun And so am I Ve ben de But I want you here by my side Ama senin burda, yanımda olmanı istiyorum You smiled at me Bana güldün Is everything the staring game Oyunu başlatan buydu That song of love Hayatın şarkısıydı
I look you in the eyes Gözlerinin içine bakıyorum I try to read your thoughts Düşüncelerini okumaya çalışıyorum I ask you to go with me Benimle gelmeni teklif ediyorum To a far off place Buradan uzaklara
You and me dancing the night away Sen ve ben bir gece önce dans ediyoruz You can feel my heart beating so hard Kalnimin çok hızlı attığını hissedebiliyorsun We look eye to eye Göz göze bakışıyoruz But I'm swept away Ama ben kaçtım
We don't have to talk Konuşmak zorunda değiliz We don't have to live at all Yaşamak zorunda da değiliz I just want you here with me Sadece burada benim yanımda olmanı istiyorum We dont have to talk Konuşmak zorunda değiliz We dont have to live at all Yaşamak zorunda da değiliz I just want you here Sadece seni burada istiyorum You and me Sen ve ben You and me dancing the night away Sen ve ben bir gece önce dans ediyoruz You can feel my heart beating so hard Kalnimin çok hızlı attığını hissedebiliyorsun We look eye to eye Göz göze bakışıyoruz But I'm swept away Ama ben kaçtım
On a moonlight walk on the beach Ay ışığında kumsalda yürümek Watching the sunrise for the first time Güneşin ışıklarını ilk kez izlemek I'm in a truths for that one slow dance Bir yavaş dans için güvenmekteyim | |
|