ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: korn-alive Perş. Tem. 10, 2008 11:40 pm | |
| Alive
Alive I can not ever find away To throw these darken thoughts away Need a place to hide It's thrown in my face everyday Guess that's the price I have to pay For what's inside my mind
I am alive
Little things tempt me every day Constant pain is how I like to play Better not cross that line Voices in my head have things to say It's something I throw away What's inside my mind?
I am alive
I will never run away Places inside My heart screams inside with pride Once I cried Now I wipe away the tears Once I died Now I am alive
Alive!
Now I am alive...
-----------------------------------------------------------
Canlı Bu karanlık düşünceleri kafamdan atmak için Bir yol bulamıyorum Saklanacak bir yere ihtiyacım var Hergün yüzüme fırlatılıyor, Sanırım bu, aklımın içinde olanlardan dolayı Ödemek zorunda olduğum ücret
Ben canlıyım
Ufak şeyler beni her gün baştan çıkarır Değişmez acı, çalmayı nasıl sevdiğimdir O çizgiyi geçmese iyi olur Kafamdaki seslerin söyleyecek şeyleri var, O hep uzaklaştırdığım bir şey Aklımın içinde ne var?
Ben canlıyım
Asla kaçmayacağım İçinde yer alır, Kalbim gurur içinde haykırır Bir kez ağladım Şimdi yaşlarımı siliyorum Bir kez öldüm Şimdi canlıyım
Canlı!
Şimdi canlıyım... | |
|