ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: korn-Evolution Perş. Tem. 10, 2008 11:36 pm | |
| Evolution Parmak uçlarımla kazıyorum Üzerinde durduğum zemine tutunuyorum Kolay kırılan kemikler arıyorum Evrim Asla arınmayacağım Çabalamaya devam edeceğim ama benimsemeyeceğim Tabii, ileri bir zamandayız Dalın kırılışını izle Ve üzgünüm inanmıyorum gördüğüm kanıtların ışığında benim için bir umut kaldığına Bu evrim Yalnızca evrim Ve ben inkar etmeye cüret etmiyorum Esas hayvan içeride Tam burada, aklımı yönetiyor Ve neden ölmeyi hakediyorum? İçimdeki bu kilitli hayvanın hakimiyetindeyim Gerçekten iyi bir görüş edinmek için yaklaş Türlerin hayatta kalacağına bahse girerim Sıkı tutun, içine giriyorum Evrim Bu kemikleri bulacağımız zaman Onları bir kavanozda saklamak isteyecekler Üremenin sebep olduğu bir numaralı virüs Ve gezegen yoldan çıkabilir Bir milyon yıl içinde diyecekler ki Bu alçakların hepsi bozuktu Bu evrim Yalnızca evrim Ve ben inkar etmeye cüret etmiyorum Esas hayvan içeride Tam burada, aklımı yönetiyor Ve neden ölmeyi hakediyorum? İçimdeki bu kilitli hayvanın hakimiyetindeyim Etrafa bir bak Fazla bir şey değişmedi Etrafa bir bak Fazla bir şey değişmedi Etrafa bir bak Fazla bir şey değişmedi Etrafa bir bak Fazla bir şey değişmedi Etrafa bir bak Fazla bir şey değişmedi Etrafa bir bak Ve ben inkar etmeye cüret etmiyorum Esas hayvan içeride Tam burada, aklımı yönetiyor Ve neden ölmeyi hakediyorum? İçimdeki bu kilitli hayvanın hakimiyetindeyim Neden? ölmeyi hakediyorum?
And I, I do not dare deny the basic beast inside; it's right here, it's controlling my mind! And why do I deserve to die? I'm dominated by this animal that's locked up inside!
Close up to get a real good view, I'm betting that the species will survive. Hold tight, I'm getting inside you... (Evolution)
And when we're gonna find these bones, they're gonna want to keep them in a jar. The number one virus, caused by procreation.
And the planet may go astray; in a million years they'll say: "Those mother fuckers were all deranged!" It's evolution! Just evolution!
And I, I do not dare deny the basic beast inside; it's right here, it's controlling my mind! And why do I deserve to die? I'm dominated by this animal that's locked up inside!
Take a look around... (take a look around...) Nothing much has changed! Take a look around... (take a look around...) Nothing much has changed! Take a look around! Take a look around! Take a look around! Nothing much has changed! Take a look around! Take a look around! Nothing much has changed! Take a look around! Take a look around! Nothing much has changed! Take a look around!
I, I do not dare deny the basic beast inside; it's right here, it's controlling my mind! And why do I deserve to die? I'm dominated by this animal that's locked up inside
Why? (why.) (why) (why) Why do I deserve to die? (do i deserve to die) (Why? Why? Why?) | |
|