ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: korn-Souvenir Perş. Tem. 10, 2008 11:39 pm | |
| I never knew what i was gonna be ne olacağımı asla bilmedim somebody saw what i couldn't see benim göremediklerimi başkaları gördü and lifted me up now ve şimdi beni kaldırdı I never thought i could be worthy of asla düşünmemiştim: lovin under the sky above gökyüzünün altında sevmenin değerini don't let the wonderful muhteşem olmasına izin verme why does everybody have to fit in herkes neden şekle girmek zorunda you should feel comfortable in the skin vücudunda rahat hissetmelisin does that mean i am the bu benim şu olduğum anlamına gelmez mi?
souvenir of sadness üzüntünün hatırası welcome to the madness çılgınlığa hoşgeldin hands up if you feel this eğer bunu hissettiysen ellerini havaya kaldır anyone who has been... herhangibirini(hissettiysen)
stand up! nobody's dying to save you ayağa kalk kimse seni kurtarmak için ölmez speak up! nobody's waiting to see you konuş kimse seni görmek için beklemez wake up! nobody's working to pay you uyan kimse sana ödemek için çalışmaz let me make it clear you'll have this daha açıklayıcı olmama izin ver ,sen buna sAHİP OLACAKSIN back then! nobody new in the schoolyard öyleyse geri gel kimse okulda yeni değil now then! wouldnt ya love to be this hard öyleyse şimdi çok zor olsa bile beni sevmeyecek miydin? go then! walk through this world with your hopes gone git öyleyse kaybolmuş hayallerinle dünyanın içine yürü your the souvenir of sadness sen üzüntünün hatırasısın
they never knew what i was gonna say ne diyeceğimi kimse bilmedi punch me and kick me and run away yumrukla beni tekme at bana ve uzaklaş burdan you know who you are so ne olduğunu biliyorsun now look at me what do you have to say şimdi bana bak ne demelisin? never cared much for you anyway seni hiç önemsemedim you know who you are so ne olduğunu biliyorsun now look at me what do you have to say şimdi bana bak ne demelisin? never cared much for you any seni hiç önemsemedim we're happy childhood backlash biz mutlu laçka çocuklarız
souvenir of sadness üzüntünün hatırası welcome to the madness çılgınlığa hoşgeldin hands up if you feel this eğer bunu hissettiysen ellerini havaya kaldır anyone who has been... herhangibirini(hissettiysen)
stand up! nobody's dying to save you ayağa kalk kimse seni kurtarmak için ölmez speak up! nobody's waiting to see you konuş kimse seni görmek için beklemez wake up! nobody's working to pay you uyan kimse sana ödemek için çalışmaz let me make it clear you'll have this daha açıklayıcı olmama izin ver ,sen buna sAHİP OLACAKSIN back then! nobody new in the schoolyard öyleyse geri gel kimse okulda yeni değil now then! wouldnt ya love to be this hard öyleyse şimdi çok zor olsa bile beni sevmeyecek miydin? go then! walk through this world with your hopes gone git öyleyse kaybolmuş hayallerinle dünyanın içine yürü your the souvenir of sadness sen üzüntünün hatırasısın
stand up! nobody's dying to save you ayağa kalk kimse seni kurtarmak için ölmez speak up! nobody's waiting to see you konuş kimse seni görmek için beklemez wake up! nobody's working to pay you uyan kimse sana ödemek için çalışmaz let me make it clear you'll have this daha açıklayıcı olmama izin ver ,sen buna sAHİP OLACAKSIN back then! nobody new in the schoolyard öyleyse geri gel kimse okulda yeni değil now then! wouldnt ya love to be this hard öyleyse şimdi çok zor olsa bile beni sevmeyecek miydin? go then! walk through this world with your hopes gone git öyleyse kaybolmuş hayallerinle dünyanın içine yürü your the souvenir of sadness sen üzüntünün hatırasısın | |
|