ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: korn-Trash Perş. Tem. 10, 2008 11:39 pm | |
| Trash
Nasıl başladı? Aslında, bilemiyorum Sadece şiddetli arzuyu hissediyorum Eti görüyorum ve taze kokuyor Ve hemen orada alınmak için Bu küçük kızlar beni gerçekten O kadar iyi hissettiriyor ki canlanıyorum Onları hissediyorum, vazgeçemiyorum Silip attığım acı Yalanlarımı söylüyorum ve nefret ediyorum Her saniye seninleyim Bu yüzden kaçıyorum ve sen hala duruyorsun Peki neyin var
Duyguların, onlara tecavüz etmekten alamıyorum Özür dilerim senin gibi hissedemiyorum İçerde kalbim nefret dolu Özür dilerim seni bir köşeye fırlatıp attım
Bilmiyorum, neden bu kadar duyarsızım? Bilmiyorum, neden acı veriyor bana? Tek istediğim senle olmak Ve acıyı kovmak Neden bir bilince sahibim? Tüm yaptığı benimle uğraşmak Neden bu eziyeti çekiyorum? Bütün istediğim ondan kurtulmak Yalanlarımı söylerim ve küçümserim Seninle geçirdiğim her anı Bu yüzden ben kaçıyorum, sense hala duruyorsun
Duygularımla elimde olmadan tecavüz ediyorum Özür dilerim, aynı şeyi hissetmiyorum İçerde kalbim nefret dolu Özür dilerim, seni bir köşeye fırlatıp attım
Seni bir köşeye fırlatıp attım Seni bir köşeye fırlatıp attım Seni bir köşeye fırlatıp attım Seni bir köşeye fırlatıp attım | |
|