ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: korn-Another Brick In The Wall Perş. Tem. 10, 2008 11:31 pm | |
| Another Brick In The Wall
Daddy's flown across the ocean Leaving just a memory A snapshot in the family album Daddy, what else did you leave for me? Daddy, whatcha leave behind for me? All in all it was just a brick in the wall All in all it was all just bricks in the wall
Babacık okyanusun karşısına uçtu Sadece bir hafıza bıraktı Aile albümünde bie enstantane fotoğraf var Babacık sen benim için başka neyi bıraktın Babacık arkada benim için ne bırakırsın Herkesce tümüyle,duvarda sadece bir tuğlaydı Herkesce tümüyle,duvarda da tümüyle yerinde tuğlalardı
We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey teachers Leave those kids alone All in all it's just another brick in the wall All in all you're just another brick in the wall
Biz hiçbir zaman eğitime ihtiyaç duymayız Biz hiçbir düşünülen kontrole ihtiyaç duymayız Sınıfta kötü,dokunaklı alay yok Öğretmenler onların yalnız şaka yapmalarına izin verir Hey öğretmenler O çocukları yalnız bırakın Herkesce tümüyle,duvarda sadece bir tuğlaydı Sen herkesce tümüyle başka bir tanenin duvarda kapladığı tuğla yerindesin
We don't need no education We dont need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey teachers Leave those kids alone All in all you're just another brick in the wall All in all you're just another brick in the wall
Biz hiçbir zaman eğitime ihtiyaç duymayız Biz hiçbir düşünülen kontrole ihtiyaç duymayız Sınıfta kötü,dokunaklı alay yok Öğretmenler onların yalnız şaka yapmalarına izin verir Hey öğretmenler O çocukları yalnız bırakın Sen herkesce tümüyle başka bir tanenin duvarda kapladığı tuğla yerindesin Sen herkesce tümüyle başka bir tanenin duvarda kapladığı tuğla yerindesin
I don't need no arms around me I don't need no drugs to calm me I have seen the writing on the wall Don't think I need anything at all No, don't think I'll need anything at all All in all it was all just bricks in the wall All in all you were all just bricks in the wall
Ben,etrafımdaki hiçbir kola ihtiyaç duymam Ben,beni sakinleştirmesi için hiçbir ilaca ihtiyaç duymam Ben duvardaki yazıyı gördüm Benim hiçbir şekilde herhangi bişeye ihtiyaç duyduğumu düşünme Hayır benim hiçbirşekilde herhangi birşeye ihtiyaç duyacak olduğumu düşünmez Herkesce tümüyle duvarda sadece bir tuğlaydı Herkesce sen tümüyle duvardaki bir tuğla yerindesin
Goodbye cruel world I'm leaving you today Goodbye, goodbye, goodbye Goodbye all you people There's nothing you can say To make me change my mind Goodbye
Hoşçakal zalim dünya Ben bugün seni bırakıyorum Hoşçakal,hoşçakal,hoşçakal Hoşçakal tüm insanlar Senin söyleyebildiğin hiçbir şey yoktur Benim aklımı değiştirmek için bana yaparsın(söylersin) Hoşçakal... | |
|