ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: 3 Doors Down-Landing In London Perş. Tem. 10, 2008 11:23 pm | |
| I woke up today in London Bugün Londrada uyandım As the plane was touching down Uçak inerken And all I could think about was Monday Ve bütün düşündüğüm Mondaydi When maybe Id be back around Belki yakında geri dönerken If this keeps me away much longer Eğer bu uzun bir süre beni uzak tutmaya devam ederse I dont know what I would do Ne yapacağımı bilmiyorum You got to understand its a hard life, Bunun zor bir hayat olduğunu anlamalısın That Im going through Ki doğruca gidiyorum
And when the night falls in around me Ve gece yakınımda belirdiğinde And I dont think Ill make it through Ve onu doğru yapabileceğimi sanmıyorum Ill use your light to guide the way Yolumda rehber olmak için ışığını kullanacağım Cuz all I think about is you Çünkü benim tek düşündüğüm sensin
L.A. is getting kind of crazy L.A. deli gibi oluyor And New York is getting kind of cold Ve New York soğuk gibi oluyor I keep my head from getting lazy Kalbimi tembel olmaması için koruyorum I just cant wait to get back home Eve dönmek için daha fazla bekleyemeyeceğim
And all these days I spend away Ve harcadığım bütün bu günler Ill make up for this I swear Bunun için çabalayacağım, yemin ederim I need your love to hold me up Ayakta kalmak için sevgine ihtiyacım var When its all to much to bear Her şey bu kadar kabayken
And when the night falls in around me Ve gece yakınımda belirdiğinde And I dont think Ill make it through Ve onu doğru yapabileceğimi sanmıyorum Ill use your light to guide the way Yolumda rehber olmak için ışığını kullanacağım Cuz all I think about is you Çünkü benim tek düşündüğüm sensin
And all these days I spend away Ve harcadığım bütün bu günler Ill make up for this I swear Bunun için çabalayacağım, yemin ederim I need your love to hold me up Ayakta kalmak için sevgine ihtiyacım var When its all to much to bear Her şey bu kadar kabayken
And when the night falls in around me Ve gece yakınımda belirdiğinde And I dont think Ill make it through Ve onu doğru yapabileceğimi sanmıyorum Ill use your light to guide the way Yolumda rehber olmak için ışığını kullanacağım Cuz all I think about is you Çünkü benim tek düşündüğüm sensin | |
|