ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: 3 Doors Down-Running Out Of Days Perş. Tem. 10, 2008 10:46 pm | |
| Running Out Of Days
Theres too much work and Im spent Yapacak çok iş var ve ben bittim
Theres too much pressure and I admit Çok baskı var ve ben kabul ettim
I got no time to move ahead Nefes alacak vaktim yok
Have you heard one thing that Ive said Söylediklerimin birini olsun duydun mu
And all these little things in life they all create this haze Ve yaşamdaki tüm bu küçük şeyler,bu sisi hep onlar yaratıyor
Theres too many things to get done, and Im running out of days Yapacak pek çok şey var, ve günlerim tükeniyor
And I cant last here for so long Ve burada uzun süre dayanamam
I feel this current its so strong Şimdiki zamanı hissediyorum o çok güçlü
It gets me further down the line Beni sınırın daha altına çekiyor
It gets me closer to the line Beni sınıra daha çok yaklaştırıyor
And all these little things in life they all create this haze Ve yaşamdaki tüm bu küçük şeyler,bu sisi hep onlar yaratıyor
Theres too many things to get done, and Im running out of days Yapacak pek çok şey var, ve günlerim tükeniyor
Will all these little things in life they all create this haze Tüm bu küçük şeyler bu sisi yaratır mı
And now Im running out of time I cant see through this haze Ve şimdi günlerim tükeniyor Bu sisin ardını göremiyorum
My friend tell me why it has to be this way Dostum bana neden böyle olması gerektiğini söylüyor
Theres too many things to get done, and Im running out of days Yapacak pek çok şey var, ve günlerim tükeniyor | |
|