Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Bring me to life Çarş. Tem. 09, 2008 3:25 pm | |
| Bring Me To Life
How can you see into my eyes like open doors Leading you down into my core Nasıl bakabiliyorsun gözlerimin içine, Seni özüme doğru götüren açık kapılar gibi
Where I've become so numb without a soul my spirit sleeping somewhere cold Can taşımadan bezdiğim bu yerlerde ruhum soğuklarda uyumaktaydı
Until you find it there and Lead it back home wake me up inside Sen onu oralarda bulana kadar, Yuvasına geri götürüne kadar, İçimi uyandırana kadar
wake me up inside İçimi uyandır
Call my name and save me from the dark Seslen bana ve kurtar beni karanlıklardan
Bid my blood to run Harekete geçir kanımı, aksın
Before i come undone Save me from the nothing i've become Yaşamamışlığım belirmeden, Kurtar beni hiçliğimden
Now that I know what I'm without Neyden mahrum kaldığımı şimdi anlıyorum
You can't just leave me Beni hemen terk edemezsin
Breathe into me and make me real İçime nefesini ver ve gerçek yap beni
Bring me to life Hayata döndür beni
Frozen inside without your touch Without your love darling Only you are the life among the dead Senin dokunuşların Senin sevgin olmadan içim buz tutmuş gibi Tüm bu ölüm arasında, tek sensin, hayat olan.
All this time I can't believe I couldn't see İnanamıyorum nasıl göremedim bu kadar zaman
Kept in the dark but you were there in front of me Karanlıkta yaşıyordum ama sen orda, önümdeydin.
I've been sleeping a thousand years it seems Bin yıldır uyuyormuşum anlaşılan
Got to open my eyes to everything Her şeye açmalıyım gözlerimi
Without a thought without a voice without a soul Don't let me die here bir tek ses, bir tek düşünce olmayan bu yerde.. beni ölüme terketme...
There must be something more Daha fazlası yaşanmalı
bring me to life Hayata döndür beni
Call Me When You're Sober
Don't cry to me -bana ağlama If you loved me - eğer beni sevdiysen You would be here with me -burada benle olurdun You want me - beni istiyorsun Come find me -gel bul beni Make up your mind -karara var
Should I let you fall? -düşmene izin mi vereyim? Lose it all- onu bütünüyle kaybet So maybe you can remember yourself - belki böylece kendini hatırlayabilirsin Can't keep believing -inanmayı sürdüremiyorum We're only deceiving ourselves - sadece kendimizi aldatıyoruz And I'm sick of the lie -ve bu yüzden yalanlardan bıktım And you're too late -ve çok geciktin
Don't cry to me -bana ağlama If you loved me -eğer beni sevdiysen You would be here with me -burada benle olurdun You want me- beni istiyorsun Come find me -gel bul beni Make up your mind -karara var
Couldn't take the blame - sorumluluğu alamadım Sick with shame -utançtan hastayım Must be exhausting to lose your own game -kendi oyununda haklarımı tüketiyor olmalıyım Selfishly hated - bencilce nefret etti No wonder you're jaded - yorulmuş olman şaşırtıcı değil You can't play the victim this time -bu sefer kurbanı oynayamazsın And you're too late -ve çok geciktin
So don't cry to me -buyüzden bana ağlama If you loved me - eğer beni sevdiysen You would be here with me -burda benimle olurdun You want me -beni istiyorsun Come find me -gel bul beni Make up your mind - karara var
You never call me when you're sober - ayık olduğun zaman beni asla çağırmazsın You only want it �cause it's over - sadece onu istersin çünkü o bitti It's over -bitti
How could I have burned paradise? -cennetin bahçesini nasıl yakmış olabilirim How could I - you were never mine - nasıl yapabilirdim � sen hiç benim değildin ki
So don't cry to me -buyüzden bana ağlama If you loved me - eğer beni sevdiysen You would be here with me -burda benimle olurdun Don't lie to me - bana yalan söyleme Just get your things -sadece senin şeyleri al I've made up your mind-senin kararını verdim | |
|