Rocker.Foruma.Biz Rock'n Yeni Adresi |
|
| Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
punker Admin
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 33 En sevdiği Grup : Green day En sevdiği şarkı : Working Class Hero Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/05/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Ptsi Tem. 07, 2008 1:59 pm | |
| ÜYELERİN
Yaşı,Boyu,Kilosu,Saç Rengi ve göz rengi V.S ekleyebilirsiniz. | |
| | | punker Admin
Mesaj Sayısı : 45 Yaş : 33 En sevdiği Grup : Green day En sevdiği şarkı : Working Class Hero Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Ptsi Tem. 07, 2008 2:00 pm | |
| Yaş : 17
Boy : 1.89
Kilo : 65
Saç Rengi : (bilinemiyor)
Göz Rengi : Kahverengi | |
| | | SSeeLLMMa Isınıyor
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 33 Nerden : izmir En Sevdiği Grup : gülmek eğlenmek Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 07/07/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Ptsi Tem. 07, 2008 2:50 pm | |
| yaş=18 kilo=55 boy=1.70 saç rengi=gid gide açılıyo sonu belli değil göz rengide=kahverengi gibi bişi işte | |
| | | JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Cuma Tem. 11, 2008 4:37 pm | |
| yaş : 13 kiLo :44-45 boy :1.54_1.55 saç rengi : ... göz rengi : açık kahverengi ardabir ela oluo :D dinLediim müzik: rock-metal şehir : sakarya/merkez adım: gözde (soyada gerk yok) sevdiğim şarkıclar:başta h.ı.m,flyleaf,kurban,direc-t,dorian,emre akad,yavuz çetin,lp,eva,,çilekeş,kesmeşeker,kreş,saybia,björk,abba... | |
| | | ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Cuma Tem. 11, 2008 4:51 pm | |
| isim: arzu yaş 13 boy 1,65 kilo 48 saç rengi: kahverengi gibi.. göz rengi:kahverengi favori sanatçı+grup: anathema,evanescence,good charlotte,simple plan,green day,cold play ,ÇİLEKEŞ başta türk rock farketmez... takım: GaLaTaSaRaYyeterli bu kadar beni bilen bilir zaten...
En son arzu_dreamer tarafından Paz Tem. 20, 2008 10:15 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Cuma Tem. 11, 2008 5:00 pm | |
| isim : Duygu yaş :16 kiLo : 48-49 saç rengi : yazın açık kahverengi kışın kahverengi göz rengi: kahverengi şehir : Sakarya/merkez sevdiğim müzikk türü: rock -metaL boy : şuan bilinmiyor öğrenim durumu : Lise Sevdiğim Gruplar : Flyleaf,Vega,Paramore,Zakkum vs
En son Lacey tarafından Ptsi Eyl. 01, 2008 6:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | meqansiz_serserim Isınıyor
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. C.tesi Tem. 19, 2008 10:14 pm | |
| adımm fatih kilo 62 saçım siyah xD gözüm de kahverengi XD galatasaRayLıyımm bide sevgiLimi çok seviyorum sizi de seviyorum xD :D hade öptüm BB
En son arzu_dreamer tarafından Paz Tem. 20, 2008 10:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi (Sebep : UYGUNSUZ İÇERİK! + türkçe'mizi güzel kullanalım!) | |
| | | DmN-AsLı Isınıyor
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 31 En sevdiği Grup : [ Halimiz Duman ] En sevdiği şarkı : çoqq vrr Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. Ptsi Eyl. 01, 2008 9:22 pm | |
| Yaş :15
Boy : 1.57
Kilo : 43
Saç Rengi : siyah ama arasıra değişiyor khvrngii fln :)
Göz Rengi : Kahverengi | |
| | | | Yaşınız,Boyunuz,Kilonuz,Saç Renginiz. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|