| BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Ptsi Eyl. 01, 2008 10:24 am | |
| Duygu'ya pLacebo-This picture gelsin.. bana Radiohead - High and Dry | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Ptsi Eyl. 01, 2008 9:03 pm | |
| is my Life(duygu'm)-TooL-sober Hadunuma(arzu'm)-311-Love Song Admine(içimden geLdi)-Yakup-Derdin Ne? bide son oLaraktan. Sezar'A-110-gitme | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Çarş. Eyl. 03, 2008 11:24 pm | |
| kaotik Gece bu sayfadakilere Gelsin | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Perş. Eyl. 04, 2008 10:33 am | |
| Yüksek sadakat -ben seni arayamam!
cümle aleme.:klsdnglsd.:D | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim C.tesi Eyl. 27, 2008 9:11 am | |
| DuyGuma REM-Losing my ReLigion. arzu ya sakin-bir ses kendime eddie vedder-hard Sun. ( ) | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Salı Eyl. 30, 2008 7:39 pm | |
| Gözdeme Tnk Ruhum ... Gelsin. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Salı Eyl. 30, 2008 8:43 pm | |
| duyguma ledd zeppelin - ı cant quit you baby! | |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Salı Kas. 18, 2008 8:38 pm | |
| ibrahim ve duygu ya Almora - Gunesin Ozanlari gelsin.. (sizi ço..kkk özledim) | |
|
| |
Lacey Editör
| Konu: Geri: BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim Cuma Kas. 21, 2008 9:13 pm | |
| benden sana ozaman Zardanadam Sen Gelsin güzelim. | |
|
| |
| BirBirimiZe şarkı ArmaĞan EdeLim | |
|