ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: The Network Perş. Tem. 17, 2008 11:18 am | |
| Green Day'in yan grubu olan The Network altı kişilk bir New Wave grubudur. İlk Albümleri Money Money 2020'yi 30 Eylüll 2003'te Adeline Records'dan piyasa çıktı. Aynı albüm 2004 yılında 2 yeni şarkı daha eklenerek tekrar yayınlandı. Grubun tanınmış elemanları Billie Joe Armstrong,Mike Dirnt ve Tre Cool sahne ismi olarak kendi isimlerini kullanmıyorlar. Grubun üyelerinin sahen isimleri Fink, The Snoo, Van Gough, Captain Underpants, Z. ve Balducci. Armstrong, Green Day'in Network grubuna dahil olduğunu inkar ediyor. Müzik tarzı farklı olmasına rağmen Money Money 2020 parçasında Billie Joe'nun sesi çok bariz şekilde anlaşılıyor. Warner/Chapell Music Network'ün albümündeki şarkı sözlerinin telif hakkının Green Day'in üç elemanına ait olduğunu gösterek Green DAy üyelerinin Network'ün bir parçası olduğunu kanıtlıyor. Fink - Vokal/Gitar Van Gough - Vokal/Bas Gitar The Snoo - DAvul Z - Klavye Captain Underpants - Keytar Balducci - Gitar Albumler * Money Money 2020 (30 Eylül, 2003) DVD * Disease is Punishment (9 Kasım, 2004) http://www.thenetworkband.com/ | |
|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: The Network Perş. Tem. 17, 2008 11:19 am | |
| | |
|
ArZu Admin
| Konu: Geri: The Network Perş. Tem. 17, 2008 11:20 am | |
| ayrıca yukarıdaki fotoğraflarda fibk bj van gough mike a the snoo da tre ye benziyor nesini inkar ediyolar ki anlamadım ! | |
|