| ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Sen SensizLiği Hiç Tatmadın Ki Paz Tem. 13, 2008 1:12 pm | |
| Sen SensizLiği Hiç Tatmadın Ki
sensizlik o kadar zor ki bitanem insanın yüregini kurşun yarası bile bu kadar acıtmıyodur eminim........ bilmiyorum ne yapıyosun nerdesin kiminlesin çok zor be hasretin bu kadar yürek kavurdugunu bilmiyodum inan ben seninle ögrendim herşeyi yüregim ilk defa ilk görmeye bu kadar baglandı birine ilk defa bu kadar agırlıyor bi misafiri........ geçer diyosun geçmiyo onu gördükçe mahvoluyosun yeter diyosun bıktım hiç görmesem diyosun...... çünkü her görmene bi kere daha ölüyosun...... çünkü imkansız karşılıksız........... bunları kime anlatıyorum ki sen hiç karşılıksız sevdin mi sen hiç sensizligi tattın mı ki? | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:13 pm | |
| Esaret
Apansız kapını çalar aşk, Kör oluverir o anda gözlerin, Lal olur dillerin... Sıcacık birşeyler akıverir kalbine, Aşktır bunun adı, Tatlı bir esintide, Onu hissedersin. Minik serçenin cıvıltısında, Onu duyarsın. Çiçeklerin gülümsemesinde... Onu görürsün. Hayatındır artık o senin. Her saniye aldığın nefesin, Kalbinin atışı, Hayatının anlamıdır artık... Bir bakmışsın esiri olmuşsun, Kurtulamazsın ondan asla! Kendini kandırmana gerek yok... Seviliyorsan eğer sende yaşayacaksın tatlı bir huzurla, Sevilmiyorsan eğer yanıp kavrulacaksın tarifi mümkün olmayan bir acıyla. Sevgi karşılıksız olur,sevilmeyi bekleme ey fani. Varsın olsun sen yinede sevmeye devam et.
Acı
Engİn Denİzlerde YeŞİl Olsam Solmasam YÜksek Dag Larda RÜzgar Olsam Dİnmesem Sahralarda Kutup Olupta Erİmesem GÖnlÜndekİ AŞk Olup HİÇ Bİtmesem
Ufku GÖrÜnmeyen Yol Olsam Sana KavuŞsam Yagmurlar Olup YÜregİne Yagsam Semalarda Ay Olupta Gecelerİne Dogsan GÖzlerİnde YaŞ Olup HİÇ Akmasam
ÇÖl Lerde Yangin Olup Tek Senİ Yakmasam GÜllerde Dİken Olup Tek Sana Batmasam Dİllerde TÜrku Olup Hep Sana Adansam RÜyalarin OluptagÖzlerİnden HİÇ Çikmasam
Okyanus Olup Kurak Topraklara Aksam Seyyah Olup Dİyar Dİyar Gezsem Delİ Akan Nehİr Olsamda Senİ İÇİme Alip Kaybolsam İÇİn Dekİ Yara Olupta HİÇ Canini Acitmasam | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:14 pm | |
| sana Bu SÖzler Sana Bu KuŞlar Gagalarinda GÖzyaŞlarimi Kanatlarinda Kokumu Dİllerİnde Sİtemlerİm Ufacik YÜreklerİnde Dayanilmaz Acilarimi Getİrsİn Sana Bu Karlar Beyazinda SaÇlarimi Sogugunda Yalniz LiĞimi YagiŞinda Sessİzlİgİmİ Getİrsİn Sana Bu DaĞlar Sİyahinda GÖzlerİmİ Zİrvesİnde YÜregİmİ GÖlgesİnde Karanligimi Getİrsİn Sana Bu Nehİrler Sonsuzlugunda Sevgİmİ Durgunlugunda Umutlarimi HirÇinliginda Lanetİmİ Getİrsİnkİ Anlayasin Benİ Hiç kimse
Hiç kimse beni senin kadar sevmemisti Bana beni bu kadar sevgisini hissetirmemisti Sana duydugum aski sana borcluyum Oyuzden sana ihanetten korkuyorum
Hiç kimse bana senin kadar deger vermedi Belki de seni bekliyordum, yarali bir kus gibi Acidan kurtarip, mutlu ettin beni Sevdim, sevdim ve sevdim tek seni
Hiç kimse benim yerime göz yasi dökmemisti Seni seviyorum demek yetmez Sana asigim demek de yetmez Canimi ömrümü feda etsem Canina can katip hiç gitmesem Sensiz bir hiç gibiyim desem
Hiç kimse beni senin gibi mutlu etmedi Kalbime sevgi, damarima kan vermedi Ciçeklerima su, gözlerime gülücük vermedi
Seni kaybetme korkusu saplanir Kursun gibi yüregimde saklanir Bana verdigin herseyi kaybetmek Onlari terkedip macbur gitmek Cok korkuyorum, yapmak istemedigim seyleri yapmaktan Seni bana can vermisken, seninkini almaktan Cünkü hiç kimse bana vermemisti bu kadar heyecan Sen benim canimsin, canima CAN
| |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:16 pm | |
| yaşına göre güzel şiirler (sanki ben çok büyükmüşüm gibi ) :D bekleriz devamınıııı | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:16 pm | |
| AŞK
Sıcak bir gülümseme Neyi getirir akıla Bir kalp çırpıntısıyla Geliveririr insana
Ne olduğunu kimse Farkedemez başlarda Birde göz kırpınca Neşe verir insana
Sonra ayrılamazsın Bırakamazsın ama Birden kopup gidince Dönemezsin birdaha YİNE DE ÜŞÜYORUM
üşüyorum bu gece hasret kucağında tiryakisi olduğum karanlık sokaklardayım gökyüzünde ağlayan bir çocuk olur bu mevsim ayaklarım sızlıyor,yorulgum galiba
ne etse bıkmaz bu yürek çileden kahırdan bin derede yıkanmış derbederliğimleyim sarhoş prangalarda ömür çürüttüğüm kıyılarda üşüyorum bu gece en siyah düşün çıkmazında
ahmetin yakamozu çınlatıyor dirlişimi başkaldıramıyorum bu illet sevdaya belki de alıştım esaretine, çehrenin ışında mevsim kabuk değiştirdi,ellerimde gözyaşlarım yine de üşüyorum sessizliğin tenime her değişinde... | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:17 pm | |
| - arzu_dreamer demiş ki:
- yaşına göre güzel şiirler (sanki ben çok büyükmüşüm gibi ) :D
bekleriz devamınıııı heyy =) bunLarı ben yazmıyorum yanLız =) :) | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:20 pm | |
| BU ŞEHİR GİBİ
ki bu şehir biraz daha sarı ellerini arıyor kayıp bir ışığın sesi ki bu şehir biraz daha çirkin gözlerini arıyor bende ki aynalar...
dilim lal,tüm şiirler hantallaşmış anlamında bu kederin,bu cinayetin ki bu şehir biraz daha koyu karanlık gece yalnızlık oluyor yokluğunun heybetinde..
ki bu şehir biraz daha garip bu gece düşüyor dudağıma yağmurdan serinlik ölüm gibi kurtuluş olmaz diyor bu şair ki mlüm biraz daha güzel,bu asi yokluğunda..
vardım en düşman bakışların sevdasına gözlerimde çocukluğumun halka halka tebessümleri ki bu şehir varmıyor gölgen boyu yollara heryer sen olmuşsun,ki bu şehri kadar çekilmezsin şimdi BAĞBAN İLE GONCA
Öylece duruyor, Köşesinde dalında. Sessiz ve narin, Boynu bükük bir gonca. Hem edalı hem nazlı Hem de utangaç bir gonca.
Bakıyorum bakıyor. Elimi uzatıyorum, Kaçıyor uzanınca. Sanıyor ki kırılacak Biri yaprağına dokunsa.
Belli ki bir hoyrat Girmiş gül bahçesine, İncitmiş goncanın Dalını,yaprağını.
Ama bilmezmi ki Goncadan bağ anlar,bağban anlar. Bırak ta olayım bağbanın. Bırak ta olayım dalına em, Yaprağına merhem. DÜŞLERİMİN DÜŞÜ
Düşlerime düşen güzel, Sendin gecelerce. Yüzünü görmeden sevdiğim, Sendin senelerce.
Saçların,müebbet ömrümün Altından parmaklığı. Gözlerin,zindan gönlümün Yegane parlaklığı.
Kaşların,gerilmiş yaya benzer. Attığı ok kirpiklerin, Bağrımı deler.
Ecelim olsan da Beklerim seni. İstersen al gönlümü Götür benden beni.
Gelde içelim Aşkın zehir şerbetini. İçermiş gibi Kutsal zemzemi. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:21 pm | |
| Elveda Deme Bana
Yeri yurdu kaybeder çıkarsın dağlara Saatler sene olur beklersin yollarda Matemle boğulursun kahır deryasında Sakın düşünmeden elveda deme bana
Sabır taşına döner büsbütün bedenin Resimlerimi tutamaz titrer ellerin Gece gündüz ağlamaktan kurur gözlerin Sakın düşünmeden elveda deme bana
Yaşadığımız her mutluluğu ararsın Güne kederle yatar kederle kalkarsın Gözün kimseyi görmez beni sayıklarsın Sakın düşünmeden elveda deme bana Sevdamın Türküsü
sevdamın türküsü dağlar garip karanlığa ağlar mazlumlar ki düşe bağlar şafak vakti doğsun güneş
yoksul yiyor yavan aşı hep bağrına basar taşı içimde var aşk ateşi şafak vakti doğsun güneş
Yusuf’um hatıra bende kalsın bu muhtıra sende türkü türkü hep en önde şafak vakti doğsun güneş
| |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:22 pm | |
| karanlikta AĞlarim Sensİz KaldiĞim Anlarda, Hayalİmdekİ GÖzlerİnde BulamadiĞim Zaman Senİ DÜŞÜnÜrÜm Senİ, Karanlikta AĞlarim
Kirik Bİr Kalpten BaŞka Ne Biraktim Sana İstememİŞtİm BÖyle Olsun, YÜzÜne BaktiĞimda Anladim O Ana İsyan Edİp, Karanlikta AĞladim,
Belkİ Anlar Duygularimi Sevgİnden BaŞka Bİr Şey İstemİyorum Derİm, Sorarim Bİraz DÜŞÜnÜr, Tamam AŞkim Der , Sevİnİrİm, HÜzÜnlenİp Karanlikta AĞlarim
Aci Çeksem Ne Yazar, Benİm AŞkim Var TaŞiyamam Bazen Sevdamin AĞirliĞini Ayakta Durmakta Zorlanirim, Yikilirim, Gİdİp Karanlikta AĞlarim
Anlatirim, Sevgİden AŞktan SÖylerİm Tamam AŞkim Der Senİ Sevİyorum Der Sorarim, GÖzlerİne DoĞru SÖylÜyor Der Bende Senİ Sevİyorum Derken Karanlikta AĞlarim,
GÖrmesİn İstemem AĞladiĞimi, GÖzyaŞlarimi Onun İÇİn AkittiĞimi BİrgÜn Gerİ İstersem Veremez, ÜzÜlÜrÜm Gİderİm Bİr KÖŞeye Karanlikta AĞlarim, | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:23 pm | |
| GÖzyaŞi
AyriliĞin Acisi ÇÖktÜ İÇİme İkİ Damla YaŞ Akti GÖzlerİmden Senİn İÇİn HİÇ BÖyle AĞlamamiŞtim, Hasretİne DayanamayacaĞim,
O İkİ Damla GÖz YaŞinin Kiymetİnİ Bİl Bu GÖzyaŞlari Senİn İÇİn Akti, Bundan Sonrada Akacak Ama Ne Olur Benİ Çok Sev,
SensİzlİĞe Dayanamam, Yikilirim AŞki TatmiŞken YaŞarken ÖlÜrÜm Ne Olur Benİ Çok Sev, Helal Etmem Senİn İÇİn DÖktÜĞÜm İkİ Damla YaŞi, | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:24 pm | |
| SANA BORÇLUYUM Tanrıdır can veren kul ona borçlu Ben de bu sevdayı sana borçluyum Bu boynumun borcu bu gönül borcu Ben bu mutluluğu sana borçluyum
Dağlarda yol olsam seni beklerim Ömrümü verseler sana eklerim Seninle gül açtı tüm dileklerim Ben bu mutluluğu sana borçluyum
Ne böyle sevildim ne böyle sevdim Aşkın böylesini senden öğrendim Adına yazılı gönül senedim Çünkü ben bu aşkı sana borçluyum | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:26 pm | |
| Keşke... Keşke,sensizliğe dayanabilsem. Neden,böyle hp acı çekiyorum neden. Neden,hep gözümü kapadığımda seni görüyorum. Aklımda hep sen ,kalbimde ise sana olun aşkım. Keşke,sensizliğe dayanabilsem. Keşke,sensizliği Öğrenebilsem. Öğrenemedim. Ne yapabilirim ki. Seni seviyorumm. Diyemedim ki!!! DENİZ Bırak buğulansın gözlerin Danset rüzgarıyla martıların Aşkı gizleme dalgaların ardına Haykır kumsallara aşığım diye En ufak balıklar duysun sesini Çoban yıldızını izle Yakamoza aldanma Sakın hayallerini suya düşürme Üzülme ben varım düşlerde GEL ARTIK
dün gece seni gördüm pencerende yine çok güzeldin o halinle içimdeki kor yeniden alev aldı çok özledim seni ne olur gel artık
ellerim ellerini tutmak istedi gözlerim gözlerini görmek istedi o güzel yüzüne bakmak istedi kalbim çok özledim seni ne olur gel artık
seni gördüğümde içimde sevinç fırtınaları kopardı kalbim yerinden çıkıp kalbinle buluşamk isterdi gözlerim gözlerine çarmak isterdi çok özledik seni ne olur gel artık
| |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:29 pm | |
| sana Birakiyorum HerŞeyİ Denİz Rengİnde Bİr YaŞam Birakiyorum Sana Mavİ Mavİ YaŞa Tabİ YaŞayabİlİrsen
Umut Dolu Yarinlar Birakiyorum Sana Bensİz Yarinin Olursa
Mutluluklar Birakiyorum Sana Hadİ Durma Uzat Ellerİnİ Ve AvuÇla
Bİr Kalp Birakiyorum Sana İÇİnde Bİr Sen Varsin BaŞkasini Arama
Bİr Can Birakiyorum Sana Canimi Canina Kat Ve Sen Çok YaŞa
Bİr Mezar Birakiyorum Sana Utanma AĞla ÇİÇekler BÜyÜr HİÇ Olmazsa
Bu Şİİrİ Birakiyorum Sana Sende Verİrsİn Bİrİne İyİ Sakla ----- Seni cok seviyorum Sensiz kaldigimda hemen gel bana Ellerimi tut simsiki saril bana Neredeysen kalbin atsin hep bana Ihtiyacim var senin Askina
Cile midir cektigimiz hasret Olmasin yikmasin bizi bu gurbet Kalirim seninle sonuna dek
Seninle mutluyum ben , seviyorum Eminim bundan, bunu hissediyorum Varligin yeter beni yasatmaya Içimdeki seni canlandirmaya Yok dersen gidersen, istemeden bile Olmaz dayanamam ben sensizlige Rehberime eklerim ismini Unutmam seni askim asla Mahrum kalamam senden asla
Aç gözlerini, sev benimle Hisset içimdeki seni benimle Muhtacim senin herseyine Esen ruzgar gelirken bize Tutunalim sikica birbirimize Ihmal etmeyelim sevgimizi Muhtesem olsun askimizin sevgisi okuyanLar baş harfine baksın Lütfen ! =) bi kız yazmş.. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:30 pm | |
| Sen kimsin? Gözlerim gök yuzune daliyor Kalbim sadece seninle atiyor Seni gorunce beni bir heyecan sariyor Sevdigimi hissediyorum, kalbim carpiyor Sen kimsin, içim sana isiniyor
Seninle olsam keske komur gozlum Askinla yanar su deli gonlum Ellerimi tut, benimle ol her an Seni gorunce dusmezsem heyecandan Sen kimsin, seviyorum seni candan
Simsicak bakisinle isit yuregimi Feda ederim sana canimi, sevgimi Gel yak beni, seviyorum seni Farkindayim, seninle varim Sen kimsin, canima cansin Sen benim herseyim, canimsin hala Sen Ay Çikinca DiŞariya Bak O Ay Senİn GÜzel YÜzÜnÜ Bana GÖsterecek Ben De Hayallere DalacaĞim Bİlİyorum UyandiĞimda Çok ÜzÜleceĞİm Ama Ölmeden Bİr Kere Daha GÖreyİm O GÜzel YÜzÜnÜ ÇÜnkÜ O Zaman Elİmde BiÇak Kalbİmde Sen Mezarimda ÇİÇek Olcak | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:32 pm | |
| SEVİYORUM SENİ Namelerde sen varsın, Esen rüzgarlarda sen Sensizliğin doruğunda gene sen varsın Mecnunun Leylayı Keremin Aslıyı İnsanın canını sevdiği gibi Hani aylardır söylediğim Fakat bi türlü senden duyamadığım o laf gibi Nedense SEVİYORUM BEN SENİ.. Eski bir Hikaye Seni görünce Ellerindan tutup Gözlerine dalmak isterdim Herseyi unutup sadece Sen ve Ben
Ama simdi Inan simdi yüregim kan agliyor Seni unutmak isterken Daha cok batiyorum bu acinin icine Kim cikaracak bilmiyorum
Unut demesi kolay Aglayan gözleri susturmasi kolay Ama gönülme söz gecirmek zor
Seninle son kes bir odada oldugumuz Günü hatirliyorum'da Senin icin fazla bir anlam tasimayan
Ama gel sen birde bana sor nasil dayandim Bir elveda demeyi bile cok görmüstün bana Oysa ........ Neyse bosver
Ben seni ölene dek kaybetmisim Üzülmenin ne faydasi var artik!
Senin diyemedigin o kelimeyi Ben simdi sana diyorum
Elveda! BU GECE
BU GECE Bu gece; Bir yağmur yağdı içime Tüm duygularım coştu bu gece Ve bu gece, sen yoktun yanımda Ve bu gece, isyanın doruğunda Bu gece; Geçmez gecenin koynunda. | |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 1:38 pm | |
| DENİZ - Alıntı :
- Bırak buğulansın gözlerin
Danset rüzgarıyla martıların Aşkı gizleme dalgaların ardına Haykır kumsallara aşığım diye En ufak balıklar duysun sesini Çoban yıldızını izle Yakamoza aldanma Sakın hayallerini suya düşürme Üzülme ben varım düşlerde ya aklıma birini getirdin.. :'( ___DeNizZz___ | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 3:30 pm | |
| sevmek..
sevmenin rengini tattım sende, tadımı damağında bıraktın. niye derde beni saldın. seni bunun için mi saydım. bilseydin gönlümün derinliklerini, böylemi yapardın..
aşk derdin sevgi derdin.. böylemi sevdin gözlerinle, hislerinle... sana bağlanmış seni sevmiştim. değmezmiş senin sahte bakışlarına değmezmiş dilinin söylediği yalanlara, seni içime gömüyorum.. karanlık senin olsun aydınlık benim... AŞK
aşk daima vermektir karşılık beklememektir çıkar yolu gözetmemektir bazı anlar acı çekmektir bazen ise mutluluğu hissetmektir ama daima beklemektir sabır gerekmektedir anlayış göstermektir sadece karşı tarafı düşünmektir aslında çoğu zaman kendini yok saymaktır aşık olduktan sonra kendini yanlızlığa alıştırmaktır bazı anlar sa yokluk çekmektir en iyisi ise her şeyi bilmektir | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 3:32 pm | |
| SEN HERŞEYİMSİN
Ah bir anlatabilsem duygularımı, Bir inanabilsen,bilebilsen halimi, Kalbimin şimdi nasılda yandığını, Her an yalnızca seni nasıl anışını, Yalnızca onun senin için çarpışını, Senin için ağlayışını, o yakarışını, Ahh bir duyurabilsem bu acılarımı Hissetmeni sağlayabilsem kalbimi, Kırık olan kalbine teselli olabilsem. Bir ömür değişmediki hiç o sevgim, Azalmadı hep büyüdü sana sevgim, Sevginin gönlümde canlı olduğunu, Yalnız ve yalnızca senin olduğumu, Gündüzleri hayalim sen olduğunu, Geceleri rüyam yine sen olduğunu, Dünyada hiç bir şeyin,hiç kimsenin, Seni bu kalbime unutturamadığını, Güzel olan o her şeyim,o senmişsin, Güzel o her şeye güzellik katmışsın, Saadet kapılarını kalbime o açansın, Bu kalp sevgide yalnız seni seçmiş, Allah’ım seni bana armağan etmiş, Mutluluk seni sevince gerçek imiş. HEP AKLIMDASIN Geceninkaranlığında,güneşin ışığında, Suyun damlasında,selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma... | |
|
| |
ArZu Admin
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 4:02 pm | |
| :uyar:
gözdecim buraya sınırlandırma getirmek zorundayım! günde en fazla 2 şiir yapsan iyi olur! öbür türlü mesaj yalnız mesaj sayısını artırmak içinmiş gibi geliyor..yani esas ve seçiçi olmak gerek paylaşımlarda.. şimdiden bu uyarıyı dikkaete alacağın için teşekkürler canım.. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi Ptsi Tem. 14, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| ßyn.MoR'dan Şiir Arşivi | |
|