JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Papa Roach - Scars Paz Tem. 13, 2008 11:09 pm | |
| I tear my heart open, I sew myself shut Kalbimi yırtıp açıyorum, kendimi engellenmiş gördüm My weakness is that I care too much En büyük zaafım çok umursamam My scars remind me that the past is real Yaralarım bana geçmişim gerçek olduğunu hatırlatıyor I tear my heart open just to feel Hissetmek için kalbimi yırtıp açıyorum
Drunk and I'm feeling down Sarhoşum ve bitmiş hissediyorum And I just wanna be alone Ve sadece yalnız olmak istiyorum I'm pissed cause you came around S*çtım çünkü sen geldin etrafıma Why don't you just go home Neden evine gitmiyorsun Cause you channel all your pain Çünkü tüm acılarını yönlendiriyorsun And I can't help you fix yourself Ve kendini düzeltmen için sana yardım edemem You're making me insane Sen beni delirtiyorsun All I can say is Tüm söyleyebileceğim
I tear my heart open, I sew myself shut Kalbimi yırtıp açıyorum, kendimi engellenmiş gördüm My weakness is that I care too much En büyük zaafım çok umursamam My our scars remind us that the past is real Yaralarımız bize geçmişim gerçek olduğunu hatırlatıyor I tear my heart open just to feel Hissetmek için kalbimi yırtıp açıyorum
I tried to help you once Sana bir kez yardım etmeyi denedim Against my own advice Önerilerime rağmen I saw you going down Senin kötüye gittiğini gördüm But you never realized that you're drowning in the water Ama sen suda boğulduğunu hiç farkına varmadın So I offered you my hand Ben de elime emrettim Compassions in my nature Merhamet benim doğamda var Tonight is our last stand Bu gece sahip olduğumuz tek şey
I tear my heart open, I sew myself shut Kalbimi yırtıp açıyorum, kendimi engellenmiş gördüm My weakness is that I care too much En büyük zaafım çok umursamam My our scars remind us that the past is real Yaralarımız bize geçmişim gerçek olduğunu hatırlatıyor I tear my heart open just to feel Hissetmek için kalbimi yırtıp açıyorum
I'm drunk and I'm feeling down Sarhoşum ve bitmiş hissediyorum And I just wanna be alone Ve sadece yalnız olmak istiyorum You shouldn't ever came around Etrafıma gelmemelisin Why don't you just go home? Neden evine gitmiyorsun Cause you're drowning in the water Çünkü suda boğuluyorsun And I tried to grab your hand Ve elini kapmaya çalıştım And I left my heart open Ve kalbimi açık bıraktım But you didn't understand Ama anlamıyorum But you didn't understand Ama anlamıyorum Go fix yourself Kendini düzeltmeye git
I can't help you fix yourself Kendini düzeltmene yardım edemem But at least I can say I tried Ama en azından denediğimi söylerim I'm sorry but I gotta move on with my own life Üzgünüm ama kendi hayatıma devam edeceğim I can't help you fix yourself Kendini düzeltmene yardım edemem But at least I can say I tried Ama en azından denediğimi söylerim I'm sorry but I gotta move on with my own life Üzgünüm ama kendi hayatıma devam edeceğim
I tear my heart open, I sew myself shut Kalbimi yırtıp açıyorum, kendimi engellenmiş gördüm My weakness is that I care too much En büyük zaafım çok umursamam My our scars remind us that the past is real Yaralarımız bize geçmişim gerçek olduğunu hatırlatıyor I tear my heart open just to feel Hissetmek için kalbimi yırtıp açıyorum | |
|