ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Dünyanın sahibi sen olsaydın önce ne yapardın ? Ptsi Tem. 07, 2008 12:19 pm | |
| Dünyanın sahibi sen olsaydın önce ne yapardın ?-Ben olsam önce dünyayı yok edip yeni bir dünya kurardım... | |
|
SSeeLLMMa Isınıyor
Mesaj Sayısı : 4 Yaş : 33 Nerden : izmir En Sevdiği Grup : gülmek eğlenmek Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 07/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Geri: Dünyanın sahibi sen olsaydın önce ne yapardın ? Ptsi Tem. 07, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 En sevdiği Grup : Green Day En sevdiği şarkı : Jesus of Suburbia Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 02/05/08
Kişi sayfası Rocker Forum:
| Konu: Geri: Dünyanın sahibi sen olsaydın önce ne yapardın ? Ptsi Tem. 07, 2008 2:53 pm | |
| direk satardım cüzi bi fiyata :D | |
|