| Önerim var | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 En sevdiği Grup : Green Day En sevdiği şarkı : Jesus of Suburbia Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 02/05/08
Kişi sayfası Rocker Forum:
| Konu: Önerim var Ptsi Tem. 07, 2008 11:57 am | |
| Önerilerinizi buraya bildirebilirsiniz. | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Geri: Önerim var Perş. Tem. 10, 2008 12:54 pm | |
| bazı bölümeleri silsene... yer kaplamasın.ßazı konser haberleri filan bence gereksiz... yinede sen bilirsinn. | |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Önerim var Perş. Tem. 10, 2008 11:44 pm | |
| you tobe videoları kısmı kaldırılmalı...nasl olsa zor açılır zaten türk-yabancı video konularıda var gerekli görmüyorum..e tabi sen bilirsin.. | |
|
| |
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 28 Yaş : 34 En sevdiği Grup : Green Day En sevdiği şarkı : Jesus of Suburbia Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 02/05/08
| Konu: Geri: Önerim var Cuma Tem. 11, 2008 9:38 pm | |
| - duyGu demiş ki:
- bazı bölümeleri silsene... yer kaplamasın.ßazı konser haberleri filan bence gereksiz...
yinede sen bilirsinn. Öneriniz dikkate alınacaktır | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Önerim var Cuma Tem. 11, 2008 9:38 pm | |
| - arzu_dreamer demiş ki:
- you tobe videoları kısmı kaldırılmalı...nasl olsa zor açılır zaten türk-yabancı video konularıda var gerekli görmüyorum..e tabi sen bilirsin..
Öneriniz dikkate alınacaktır | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Önerim var Paz Tem. 13, 2008 11:40 pm | |
| bi böLüm açıLıp içinde işte resimLerin nasıL ekLeniLdiği ..vb şeylerin nasıL oLduğunu biLmeyen üyeLere anLatıLabilr.. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Önerim var Salı Tem. 15, 2008 10:00 am | |
| - ßyn.MoR demiş ki:
- bi böLüm açıLıp içinde işte resimLerin nasıL ekLeniLdiği ..vb şeylerin nasıL oLduğunu biLmeyen üyeLere anLatıLabilr..
bununlada siz ilgileneceksiniz zaten yardım bölümümüz mevcut ordanda öğrenebilirler ama sizin ilgilenmeniz daha doğru olur. | |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Önerim var Salı Tem. 15, 2008 11:03 am | |
| evet modlar ilgilensin | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Önerim var Salı Tem. 15, 2008 1:25 pm | |
| acaba ne zaman siLinir gereksiz konular? yabancı amatör,konserler falan.bizim boş bıraktığımız alanlar siLinsin. arzu veya admin yapın biriniZzz .. .. .. | |
|
| |
Admin Admin
| Konu: Geri: Önerim var Çarş. Tem. 16, 2008 10:13 am | |
| - Minnie demiş ki:
- acaba ne zaman siLinir gereksiz konular? yabancı amatör,konserler falan.bizim boş bıraktığımız alanlar siLinsin. arzu veya admin yapın biriniZzz .. .. ..
gereksiz konuları arzuya veya bana mesaj ile iletirsen sevinirim. | |
|
| |
| Önerim var | |
|