Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: A ğlamak için gülmek Paz Tem. 13, 2008 1:18 pm | |
| ağLamk içn güLmk... gökyüzü aLtnda eLimin BuLtLara sıçradım seni görebiLmk için.. tek bir yıLdz hariç bütün yıLdzLarı söndürdüm o yıLdız seni okşarken ben ışığına gömüLdüm yağmur yağdı sonra.. sanki ağLıyorm gbi.. tatLıydı damLaLr ; sanki sen dokunmuşun gibi.. güzeL bir ses uzaktan ama sıcack, yanımda sanki.. sonra susar yağmur yağar ; sanki ağLıyorm gbi.. kaLBimin yansıması ; gözLerndeki aLevLer.. kapatma gözLerni tek yıLdz da söner... güneşim gider simsiyah... ben ağLamam,susarm yeter ki sen bak kaLbime Bak ki göreyim yansımasını aLevLern güneş gözLerinde...! Bak ki ısınsın damLaLar öyLe aksın eLLerime .. tutamadığın eLLerime .. tutunamadığım yüreğine.. şimdi yum gözLerini sessizce.... aLışmaLıyım yavaşça gitmene... uyu ve düşLe sessizce... mutLuLuğunu düşLe..! uyu ve gör beni düşLerinde... gör ve titresin tüm yıLdızLar gökyüzü çekiLirken sessizce.. tek düşüm yaşamak düşLerinde... dünyadan uzak ve yaLnzca seninLe..! yağan kar kadar mutLu ve narince.. Btn bunLar gerçek,gözyaşLarm gbi hepsi sıcacık,güneş gözLerin gbi dev bir daLga yüreğim,artık gör beni hepsi yeşersin o sesLe düşLerimdeki sen gibi.. damLaLar parLasn tatLıca sanki dokunmuşun gibi sanki sonunda hissedebiLdin gbi.. düşLerim...gibi... ıLık..buz bazen... sen gibi..
| |
|
meqansiz_serserim Isınıyor
Mesaj Sayısı : 14 Yaş : 31 Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 13/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| |