ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: sevgili kavgalarıı xp: C.tesi Tem. 12, 2008 9:23 pm | |
| çevreci kuruluşlara üye iki sevgilinin kavgası
- Yaaa Buket nedir bu rezillik ya. Biz ddoğallıktan bahsediyoruz. Sen makyaj yapıyorsun? - Aman Murat o kadarda değil artık bırakk biraz güzel gözükelim. - Güzellik mi? sen buna güzellikmi diyorrsun ya. Ben seni çevreyi temiz tutalım eyleminde çöp tenekesi kılığına girdiğin şeklinle sevdim kızım! - Ay iyide ömrümün sonuna kadar çöp teneekesi olarak dolaşacak değilim ya Murat. - Hem ona bakarsan sende ha deri ayaakkabı giyoyorsun. Kim bilir hangi hayvanı öldürüp derisinden ayakkabi yaptılar. Ben hiç olmazsa bez ayakkabı giyiyorum. - Yaaa kızım bana anlatma tamammı. Daha dün inci kolye takıyodun. incilerin nereden çıktığını anlatmama gerek yok heralde. - CimBom maçında yaktığın sis bombasınınn çevreye verdiği zararı, havaya verdiği kirliliği görmemezlikten gelmiştim ama doğrusu şimdi söylemeden edemiycem. - Hahhh şuna bak. Yolda yürürken yerdekii izmariti farketmeden geçtiğin günü hatırlıyorsun değilmi. Onu geri dönüp ben almıştım yerden Buket ! - Şuna bak patlak eksozla param yok diyee 1 ay trafikte dolaşıp çevreyi kirleten bendim sanki! - Et-Mangal ziyafetine gidende sendin Buuket hanım! - Yokk canım. Boğazdan petrol geçirilmessini engellemek için boğaza eyleme gittiğimde ben hastayım diye evde kalanda sendin ona bakarsan...
entellektüel çocuğun sevgilisi ile kavgası
Erkek kıza telefon açar... - Buket merhaba hayatım. Nasılsın? - iyiyim sağol canım sen nasılsın? - iyiyim sağol. Akşam buluşuyoruz değil mi ? - evet Murat buluşacaz ama lütfen bu seffer farklı bir yere gidelim. - Tabiki hayatım sen nasıl istersen. gellip seni alıyorum. Çocuk gider, kızı evinden alır ve arabaya binip ilerlemeye başlarlar... - Murat bu komiser şekispir filmine gideelim mi bugün hayatım. - Offf Buket! o film bana çok banal gelddi. böyle iğrenç bir filmi nasıl seyretmek istersin ki? - Seyretmeden iğrenç olduğunu nasıl bileebilirim Murat! hem sen nereden biliyorsun o filmin iğrenç olduğunu. Sakın bana izlediğini söyleme. - Evet izledim. - Ayyy Murat inanmıyorum. Bir Sosyal Faaaliyette bulunuyorsun ve bensiz. Bunu bana nasıl yaparsın? - Yaaa Buket saçmalıyorsun geçen gece arrkadaşlarla gittik. - Aşkolsun sana Murat hani birbirimizdenn habersiz hiç birşey yapmayacaktık. Hani beni çok seviyordun. - Buket uzatmıyalım sevgilim. lütfen. - Ayy ne demek uzatmayalım Murat. Daha ddün bir tiyatroya ücretsiz bilet buldum fakat yalnızca bir tane olduğu için kabul etmedim. Ben bunları düşünürken senin bu yaptyğına inanmıyorum. - Haklısın hayatım özür dilerim. - Ayrılsak iyi olacak diye düşünüyorum MMurat. Bugün sinemaya giden yarın tiyatroya gider. Beni aldatmana katlanamam. - Anlıyorum Buket nasıl istersen. Ama lüütfen dost kalalım. Bütünüyle senden kopmamı bekleme. Ayrıca geçen gece gittiğimiz barda o çocuğa nasıl baktığını farketmiştim söyliyeyimde. - Offff ben ona bakmadım Murat ! - Hesap vermek zorunda değilsin hayatım biz artık ayrıldık...
maço erkeğin sevgilisi ile kavgası
- Aloooooooooooooo. Anasını sattııımın kkızı ne lan bi saattir telefonun meşgul. - Annem aradı Murat kızma yaaa.. - Başlatma şimdi anandan awradından. Senni almaya geliyorum hazır ol. Buluşurlar... - Nasılsın sevgilim? - Sevgilini si....tme lam oğlanmıyız bizz. - Peki erkeğim nasılsın? - Bozuk biraz. Boşver... Ne lan bu eteğiin boyu? biraz daha kısa giyseydinde diz kapakların gözükseydi. - Offf Murat yaa lütfen yine başlama. - Sanamı sorcam azını si...iim yosması. Benim manitam böyle giyinip azına burnuna marshall boya süremez si....im allama. - Buket allama kitabıma yediceddini karaacaahmete gönderirim sağına soluna bakmadan yürü. - Peki Murat sen nasıl istersen. - Ayyyy Murat şu elbiseye bak ne güzel.< - Ne lan bu. Bunun kumaşı nerde. Bi donlluk kumaştan elbise yapmış si...im ırz düşmanları. Seninde azını yüzünü si....m böle elbiselere bakıpta ay ne güzel deme. - Peki sevgilim. - Bak halen sevgilim diyo. Allama sokak ortasında madara ederim seni doooru konuş. - Tamam Murat. - Eeee söyle bakalım nereye gitmek istiyyosun seni nereye götüreyim. - Sahilde yeni bir bar açılmış Murat oraaya gidelimmi. - Yok boşver şu çay bahçesi iyi şurda otturalım. - Peki Murat. - Surat yapma ananı si....m bak Buket! BBiz delikanlı adamız bar ayakları bize gelmez... Buda böyleeee sürer gider...
uyumlu iki sevgilinin kavgası
Yokk canım o kadarda değil. Hiç uyumlu iki sevgili kavga edermi. Yaşasın uyumlu sevgililer. Ne mutlu herşeyin bir şekilde ortasını bulabilenlere... | |
|
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: sevgili kavgalarıı xp: C.tesi Tem. 12, 2008 9:57 pm | |
| | |
|
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: sevgili kavgalarıı xp: C.tesi Tem. 12, 2008 10:30 pm | |
| benim değişimle bu tipler eşkiya erkekler .. ! | |
|