| ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Cuma Ağus. 29, 2008 4:16 pm | |
| YAN SEN DE
Her gece,sessizce,gizlice Sarıldım sana... Kimseler duymadan yaklaşıp; Dokundum sana.. Rüyalarda yakın Şimdi neden uzaktasın... Bu ben miyim dizinde Söyle neyim gözlerinde... Tanınmaz bir haldeyim Böyle yüzle... Yan sen de...
Hilal Aslı -Yan Sen de | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! C.tesi Ağus. 30, 2008 2:57 pm | |
| Son Dört-ÇOK GEÇ
Yollarımız Ayrıldı Yenildik Dünyaya yeniden Sevmeye yeniden başlasam gelir misin.:? | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Paz Ağus. 31, 2008 2:34 pm | |
| Sakin-Sentetik Sezar
Tut seninle farklı insanlarız Göz bebeğinde parlayan yıldız Al sömür yut dünya durur bugün Hiç bilinmez yarın suçlu kim Örtük yüzüm diz çökerken | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Paz Ağus. 31, 2008 7:27 pm | |
| Yasemin Mori n olur N olur N olur
Bir Kere olsun N olur N olur N olur Gözgöze Gelsek seninle ............ | |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Paz Ağus. 31, 2008 7:28 pm | |
| var mısın yanımda yoksa yok olup sonunda yalanların ardına saklanıp gömülüp gitmene gerekk yokkk ne olursunnnnnnn Dört x Dört - Var mısın | |
|
| |
Lacey Editör
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Paz Ağus. 31, 2008 7:34 pm | |
| Radyasyon Nerdesin
Verdiğim çok oldu aldıklarım yok oldu Saf mıyım Aptal mıyım İçim boşlukla doldu
Nerde uzun gölgen Güneşi Hİç Batmayan ülken Nerde yalancı Sesin Söylesene sen nerdesinnnn !!. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Ptsi Eyl. 01, 2008 9:06 pm | |
| 110-Gitme
Dur gitme beni böyle öldürme! Sus dinLe şehir çok sessiz bu gece Sonunda anladım Sensiz çok yanLızım HataLıyım Ben sana aşığım gitmee.. beni öLdürme.! Ruhum Dayanmaz bu sessizliğe | |
|
| |
ArZu Admin
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Perş. Eyl. 04, 2008 9:31 am | |
| Taş Bebek-göksel teo ferman [fermanla aynı kafadayız] Taş Bebek solist Ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusun bizimle sarhoş (solist Göksel) Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel İnce iş yürümek yüksek topuklarda adımlarım karışır Çok geç kalmışım kimi beğendiysem Bütün hakkı saklıdır Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel (solist Teoman) Biranda dağılmış başım nefesim akmış boğazımdan Heryerde adım varmış o yüzden okumuş yazmış dünyam Ne çığlık ne de sessizlik çare olmuş ama Aşık olunca arada Başkalarının gözleri kimin umrunda (solist Göksel) Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel Kelebekler şahaneler ama her bahar kışa varır Taş Bebek değilim melekte ama aklım iyi çalışır Boşver kılıfımı boşver (Solist Teoman: Başkalarının gözleri) benim içim güzel (Solist Teoman: Kimin umrunda) Boşver süsü püsü boşver (Solist Teoman: Başkalarının gözleri) sade sade bana gel (Solist Teoman: Kimin umrunda) Boşver kılıfımı boşver benim içim güzel Boşver süsü püsü boşver sade sade bana gel Sade sade bana gel (solist Ferman) Tek bir derdin var kıyafet Hayatın hep ziyafet Peki nerde kaldı zerafet Affet beni ama sözlerim ağar olacak 2 dakika sabret beyinin içi çok loş Kurduğun hayaller hep bomboş Sokaklarda pahalı olsa olurmusun bizimle sarhoş) Dayanamadım hepsini yazdım harikaa yaaaa | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Perş. Eyl. 04, 2008 10:39 am | |
| üçnoktabir-tünel
sevimsiz bir adam daha gün doğmadan evden çıktı hemen gölgesini beklemeden çünkü çok işi var ellenecek kalcalar atıcalack ucuz laflar. özünde iyimiymiş neymiş bu adam ama öldürmüş özünü fırlatmış atmış bi kenara. | |
|
| |
Lacey Editör
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Paz Eyl. 14, 2008 4:59 pm | |
| Mor Ve Ötesi Gece
bir çift lafa muhtacız 2 yabancı gibi | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Paz Eyl. 14, 2008 8:16 pm | |
| yasemin mori-arjantin
sizi aldık daha neyiniz var? | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Çarş. Eyl. 17, 2008 6:24 pm | |
| yasemin mori-kuzgun
kuzguuuun içinde neler vaaar DÜNYADA ÜZGÜN OLMAYA değer ne var. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! Çarş. Ekim 15, 2008 4:51 pm | |
| Kurban-Sen
artık sevmiyorsam bir nedeni vardır artık gülmüyorsam bir nedeni vardır artık duymuyorsam ne bekLersin ki benden . | |
|
| |
| ne dinlemektesin ve içinden bir cümle!!! | |
|