JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Björk-Oceania Cuma Tem. 11, 2008 1:22 pm | |
| one breath away from mother oceania ana okyanusyadan bir nefes uzaklığında your nimble feet make prints in my sands çevik ayaklarınız kumlarımda izler bırakıyor you have done good for yourselves kendiniz için iyi olanı yaptınız since you left my wet embrace benim ıslak bağra basışımı bırakalı beri and crowled ashore ve kıyıya emeklediğinizden every boy is a snake, is a lily her oğlan bir yılandır,bir zambaktır every pearl is a lynx,is a girl her inci bir vaşaktır,bir kızdır sweet like harmony made into a flesh ete dönüştürülmüş uyum gibi tatlı you dance by my side dans ediyorsunuz yanımda children sublime çocuklar son derece güzel you show me continents bana kıtalar gösteriyorsunuz i see islands adalar görüyorum you count the centuries siz yüzyılları sayıyorsunuz i blink my eyes ben gözlerimi kırpıyorum hawks and sparrows race in my waters doğanlar ve serçeler sularımda yarışıyor stingrays are floating vatozlar süzülüyor across the sky gökyüzü boyunca little ones,my sons and my daughters küçükler,oğullarım ve kızlarım your sweat is salty teriniz tuzlu i am why nedeni benim | |
|