JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Incubus-Anna Molly Cuma Tem. 11, 2008 1:20 pm | |
| A cloud hangs over Bir bulut asılı tepesinde This city by the sea Bu şehrin kıyısının I watch the ships pass and wonder if she might be Gemilerin geçişini izlerim ve merak ederim acaba o Out there and sober as well from loneliness Orada mı,ve ayrılmış mı yalnızlığından Please do persist girl its time we made me a mess Lütfen kal kızım,beni berbat edeceğin bir zaman bu
NAKARAT: I picture your face in the back of my eyes Gözlerimin gerisinde durur suretin A fire in the attic,a proof of the prize Çatıdaki yangın,ödülün kanıtı Anna Molly,Anna Molly,Anna Molly Anna Molly,Anna Molly,Anna Molly A cloud hangs over Bir bulut asılı tepede And mutes my happiness Keser sesini mutluluğumun A thousand ships couldn't sail me back from distress Bin tane gemi beni alıp götüremez derdimden Wish you were here Burada olsaydın keşke I'm a wounded satellite Yaralı bir uyduyum ben I need you now put me back together make me right İhtiyacım var sana şimdi,beni onar,düzelt
NAKARAT: I picture your face in the back of my eyes Gözlerimin gerisinde durur suretin A fire in the attic,a proof of the prize Çatıdaki yangın,ödülün kanıtı Anna Molly,Anna Molly,Anna Molly Anna Molly,Anna Molly,Anna Molly I'm calling your name Adını haykırıyorum Up intro the air Havaya doğru Not one of the others could ever compare Başka kimse benzemez sana Anna Molly,Anna Molly Anna Molly,Anna Molly Wait there is a light Bekle,bir ışık var orada There is a fire illuminated attic Bir ateş var aydınlatılmış tavanarasında Fate or something better I could care less Kader veya daha iyi bir şey,fazlasıyla önemsediğim Just stay with me a while Sadece benimle kal biraz daha Wait there is a light,there is a fire Bekle,bir ışık var orada,bir ateş Defragmenting the attic Tavanarasını birleştiren Fate or something better I could care less Kader veya daha iyi bir şey,fazlasıyla önemsediğim Just stay with me a while Sadece benimle kal biraz daha
NAKARAT: Wait there is a light,there is a fire Bekle,bir ışık var orada,bir ateş Defragmenting the attic Tavanarasını birleştiren Fate or something better I could care less Kader veya daha iyi bir şey,fazlasıyla önemsediğim Just stay with me a while Sadece kal benimle biraz daha | |
|