JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Saybia-Bend The Rules Cuma Tem. 11, 2008 1:12 pm | |
| I'm used to being scared, from time to time Zaman zaman korkmaya alıştım. Used to redefining, my way of life hayat yolumun tekrar tanımlanmasına. 'Cause nothing really stays the same çünkü hiçbir şey gerçekten aynı kalmıyor. Nothing ever will Hiçbir şey asla aynı kalmayacak.
But lately I have come, to realize Ama sonraları fark ettim ki That voice inside my head, belongs to me Kafamın içinde ki ses, bana ait. Now everything is pros, and cons Şimdi herşey Ignorance is gone Cehalet gitti.
I'm clinging to my time… Zamanıma yapışıyorum.
There's something in the air, I breathe tonight Havada birşey var,bu gece soluyorum Everything gets stock, in black and white Herşey siyah ve beyazda sıkışıyor. Everything is ups, and downs Herşey yukarılarda ve aşağılarda. Every single thing Her bir şey.
(Chorus 1) Back in the days, when we were Gods Günlerin gerisinde , tanrı olduğumuzda And we took everything for granted - for granted Ve herşeyi onaylamak için aldık. - onaylamak için.
And we were wild, and we were young ve vahşiydik, ve gençtik. We bent the rules, and took our chances - our chances Kuralları yıktık, ve şansımızı aldık.-Şansımızı
But I'm not really close, to giving in Ama gerçekten kapalı değilim, vermeye I'm fighting every pound, and every inch Her pound, ve her inchle dövüşüyorum HEr onu Losing every day I live Yaşadığım hergün kaybediyorum. Every single day Her bir gün
But I don't wanna feel, the way I do Ama yaptığım bu yolu hissetmek istemiyorum. I don't wanna say, the things I do Yaptığım şeyleri söylemek istemiyorum. I just wanna stay right here Sadece burada kalmak istiyorum. Blinded but sincere Kör ama samimi.
(Chorus 2) And we were wild, and we were young ve vahşiydik, ve gençtik. We bent the rules, and took our chances - our chances Kuralları yıktık, ve şansımızı aldık.-Şansımızı
There's something in the air… Havada birşey var... There's something in the air… Havada birşey var | |
|