ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Metallica-Of Wolf And Man Perş. Tem. 10, 2008 11:17 pm | |
| Off through the new days mist I run Off from the new days mist I have come I hunt Therefore I am Harvest the land Taking of the fallen lamb
Off thruogh the new days mist I run Off from the new daysmist I have come We shift Pulsing with the earth Company we keep Roaming the land while you sleep
Shape shift nose to the wind Shape shift feeling Ive been Move swift all senses clean Earths gift back to the meaning of life
Bright is the moon high in starlight Chill is the air cold as steel tonight We shift Call of the wild Fear in your eyes Its later than you realized
Shape shift nose to the wind Shape shift feeling Ive been Move swift all senses clean Earths gift back to the meaning of life
I feel I change Back to a better day Hair stands on the back of my neck In wildness is the preservation of the world
So seek the wolf in thyself
Shape shift nose to the wind Shape shift feeling Ive been Move swift all senses clean Earths gift Back to the meaning of wolf and man --------------------------------------------------
Yeni günün sisinde koşuyorum Yeni günün sisinden çıkıp geldim Avlanıyorum Öyleyse varım Toprağı hasat ediyorum Düşmüş kuzuyu alıyorum
Yeni günün sisinde koşuyorum Yeni günün sisinden çıkıp geldim Değişiyoruz Toprakla nabız gibi atarak Birlikte geliyoruz Sen uyurken geziniyoruz bu topraklarda
Şekil değişimi burun rüzgarda Şekil değişim var olduğumu hissediyorum Hızlı hareket tüm duyular açık Toprağın armağanı yaşamın anlamına dönüş
Tepedeki ay yıldız ışıklarının ortasında parlak Havada dondurucu soğuk buz gibi bu gece Değişiyoruz Vahşetin çağrısı Gözlerinde korku Fark etmen biraz geç oldu
Şekil değişimi burun rüzgarda Şekil değişim var olduğumu hissediyorum Hızlı hareket tüm duyular açık Toprağın armağanı yaşamın anlamına dönüş
Bir değişim hissediyorum Daha iyi bir zamana dönüş Ensemdeki tüyler dikilmiş Vahşilikte muhafaza edilir dünya Öyleyse içindeki kurdu ara
Şekil değişimi burun rüzgarda Şekil değişim var olduğumu hissediyorum Hızlı hareket tüm duyular açık Toprağın armağanı Kurdun ve insanın anlamına dönüş | |
|