ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: OPETH-HARVEST Perş. Tem. 10, 2008 10:43 pm | |
| Harvest
Stay with me a while, Rise above the vile. Name my final rest, Poured into my chest.
Into the orchard i walk peering way past the gate. Wilted scenes for us who couldn't wait. Drained by the coldest caress, stalking shadows ahead. Halo of death, all i see is departure. Mourner's lament but it's me who's the martyr.
Pledge yourself to me , Never leave me be, Sweat breaks on my brow, Given time ends now.
Into the orchard i walk peering way past the gate. Wilted scenes for us who couldn't wait. Drained by the coldest caress, stalking shadows ahead. Halo of death, all i see is departure. Mourner's lament but it's me who's the martyr.
Spirit painted sin, Embers neath my skin, Veiled in pale embrace, Reached and touched my face.
Into the orchard i walk peering way past the gate. Wilted scenes for us who couldn't wait. Drained by the coldest caress, stalking shadows ahead. Halo of death, all i see is departure. Mourner's lament but it's me who's the martyr. --------------------------------------------------
Hasat
kal benimle biraz rezilliğin üzerinde yüksel son istirahatımı adlandır göğsüme gözünü diken
meyve bahçesine yürüdüm,kapıya doğru bir yol arayarak solmuş manzaralar bekleyemeyen bizler için tüketildi en soğuk okşayış tarafından,gölgelere gizlice sokulan ölümün halesi,tek gördüğüm ayrılık matem tutanın ağıtı,ama şehit olan benim
kendini rehin bırak bana yalnız bırakma beni asla tatlı çatlaklar anlımdaki verilen zaman biter şimdi
meyve bahçesine yürüdüm,kapıya doğru bir yol arayarak solmuş manzaralar bekleyemeyen bizler için tüketildi en soğuk okşayış tarafından,gölgelere gizlice sokulan ölümün halesi,tek gördüğüm ayrılık matem tutanın ağıtı,ama şehit olan benim
ruh kapattı günahı tenimin altındaki közler cansız kucaklamayla birlikte gizlendi erişti ve dokundular yüzüme
meyve bahçesine yürüdüm,kapıya doğru bir yol arayarak solmuş manzaralar bekleyemeyen bizler için tüketildi en soğuk okşayış tarafından,gölgelere gizlice sokulan ölümün halesi,tek gördüğüm ayrılık matem tutanın ağıtı,ama şehit olan benim | |
|