ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: You Perş. Tem. 10, 2008 10:37 pm | |
| The words have been drained from this pencil Sweet words that i want to give you And i can't sleep, i need to tell you... goodnight
When were together i feel perfect When i'm pulled away from you i fall apart
All that you say is sacred to me Your eyes are so blue, i can't look away as we lay in the stillness You whisper to me, amy, marry me, promise you'll stay with me Oh you don't have to ask me, you know you're all that i live for You know i'd die just to hold you, stay with you Somehow i'll show you that you are my night sky I've always been right behind you Now i'll always be right beside you
So many nights i've cried myself to sleep Now that you love me i love myself I never thought i would say that I never thought there'd be you ______________________ Sen Kelimeler bu kalemin ucundan aktı Sana vermek istediğim tatlı kelimeler Ve uyuyamıyorum, sana söylemeye ihtiyacım var... iyi geceler Birlikte olduğumuzda mükemmel hissediyorum Senden uzağa çekildiğimde, parçalanıyorum Tüm söylediklerin benim için kutsal Gözlerin o kadar mavi ki, hareketsizlikte uzanırken uzaklara bakamıyorum Bana fısıldyrosun, bayan, evlen benimle, benimle kalacağına söz ver Bana sormak zorunda değilsin, biliyorsun sen yaşamamı tek nedenisin Sadece sana sarılmak,seninle kalmak için ölebileceğimi biliyorsun Bir şekilde sana, senin gecemin gökyüzü olduğunu göstereceğim Her zaman senin hemen arkanda oldum Şimdi her zaman senin hemen yanında olacağım Birçok gece uyumak için ağladım Şimdi beni sevdiğin için, kendimi seviyorum Bunu söyleyeceğimi asla düşünmedim Orada olacağını asla düşünmedim | |
|