ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Where Will You Go Perş. Tem. 10, 2008 10:35 pm | |
| You’re too important for anyone There’s something wrong with everything you see But i, i know who you really are You’re the one who cries when you’re alone
[chorus:] But where will you go With no one left to save you from yourself You can’t escape You can’t escape
You think that i can’t see right through your eyes Scared to death to face reality No one seems to hear your hidden cries You’re left to face yourself alone
[chorus]
I realize you’re afraid But you can’t abandon everyone You can’t escape You don’t want to escape
I’m so sick of speaking words that no one understands Is it clear enough that you can’t live your whole life all alone I can hear you in a whisper But you can’t even hear me screaming
[chorus]
I realize you’re afraid But you can’t reject the whole world You can’t escape You won’t escape You can’t escape You don’t want to escape ___________________________ Nereye Gideceksin Sen birisi için çok önemlisin Gördüğün her şeyde yanlış bir şeyler var Ama ben, ben senin gerçekte kim olduğunu bilyorum Sen yalnız kaldığında ağlayan birisin
Ama nereye gideceksin? Seni kendinden kurtaracak kimsen kalmamış halde Kaçamazsın Kaçamazsın..
Gözlerinin içini göremeyeceğimi düşünüyorsun Gerçekle yüzleşmekten ödün kopuyor Kimse senin gizli çığlıklarını duymuş gibi gözükmüyor Kendinle yalnız başına yüzleşmeye terkedildin
Ama nereye gideceksin? Seni kendinden kurtaracak kimsen kalmamış halde Kaçamazsın Kaçamazsın..
Kortuğunu fark ettim Ama herkesi terk edemezsin Kaçamazsın Kaçmak istemiyorsun Kimsenin anlamadığı kelimeler söylemekten bıktım Tüm hayatını yalnız yaşayamayacağın yeterince açık mı? Senin fısıltılarını duyabiliyorum Ama sen benim çığlıklarımı bile duyamıyorsun
Korktuğunu fark ettim Ama bütün dünyayı reddedemezsin Kaçamazsın Kaçmayacaksın Kaçamazsın Kaçmak istemiyorsun | |
|