ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Listen To The Rain Perş. Tem. 10, 2008 10:34 pm | |
| [rain]
Listen, listen Listen, listen Listen, listen Listen, listen Listen (listen), listen (listen) Listen (listen), listen (listen) Listen (listen), listen (listen) Listen (listen), listen (listen)
Listen to each drop of rain (listen, listen) Whispering secrets in rain (listen, listen) Magically searching for someone to hear That story be more than it hides Please don't let go Can't we stay for a while It's just too hard to say goodbye Listen to the rain
Listen, listen, listen, listen, listen, listen to the rain Weeping
Listen (listen), listen (listen) Listen (listen), listen (listen)
I stand alone in the storm (listen, listen) Suddenly sweet words they know (listen, listen) Hurry they say for you haven't much time Open your eyes to the love around you You may feel you're alone But i'm here still with you You can do what you dream Just remember to listen to the rain
Listen _____________________ Yağmuru Dinle (Yağmur) Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle ........... Yağmurun her damlasını Dinle (Dinle Dinle) Aaah Yağmurda sırlar fısıldıyorlar (Dinle Dinle) Aaah Duyacak birilerini arıyorlar sihirli şekilde Bu hikaye gizlediğinden fazlası Her bir damlacık gitmeyi mi istiyor? Biraz kalamaz mıyız? Hoşça kal demek çok zor Yağmuru Dinle Aa...ah Dinle Dinle Dinle Dinle Dinle Yağmuru Dinle Ağlıyor Oo...ooh oooh ooh oo...ooh Dinle (Dinle) Dinle (Dinle) Dinle (Dinle) Dinle Fırtınada yalnız ayakta duruyorum (Dinle Dinle) Aniden tatlım hayır diyorum Dinle (Dinle) Fazla zaman yok senin için kalamazlar mı? Etrafındaki aşka aç gözlerini Yalnız olduğunu hissedebilirsin Ama ben hala seninle burdayım Ne hayal ediyorsan yapabilirsin Yalnızca Yağmuru Dinlemeyi hatırla Oo...ooh oh oh oh oh | |
|