ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Tourniquet Perş. Tem. 10, 2008 10:33 pm | |
| I tried to kill the pain But only brought more I lay dying And i'm pouring crimson regret and betrayal I'm dying praying bleeding and screaming Am i too lost to be saved Am i too lost?
My god my tourniquet Return to me salvation My god my tourniquet Return to me salvation
Do you remember me Lost for so long Will you be on the other side Or will you forget me I'm dying praying bleeding and screaming Am i too lost to be saved Am i too lost?
My god my tourniquet Return to me salvation My god my tourniquet Return to me salvation
My wounds cry for the grave My soul cries for deliverance Will i be denied christ Tourniquet My suicide _________________________ Sargı Bezi Acıyı öldürmek istedim Ama sadece daha çok getirdim Ölmeye layığım Ve kıpkırmızı bir pişmanlık ve ihanet akıtıyorum Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıp mıyım? Çok mu kayıbım
Tanrım, Kurtuluşu bana geri ver Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver
Beni hatırlıyor musun? Çok uzun süredir kayıbım Diğer tarafta olacak mısın? Ya da beni unutacak mısın? Ölüyorum, dua ediyorum, kanıyorum ve bağırıyorum Kurtarılamayacak kadar kayıpmıyım Çok mu kayıbım
Tanrım, Kurtuluşu bana geri ver Tanrım, sargı bezim Kurtuluşu bana geri ver
Yaralarım mezar için ağlıyor Ruhum kurtuluş için ağlıyor Red mi edileceğim tanrım Sargı bezi İntiharım | |
|