ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Your Star Perş. Tem. 10, 2008 10:33 pm | |
| I can't see your star. I can't see your star. Though i patiently waited, bedside, for the death of today. I can't see your star. The mechanical lights of lisbon frightened it away.
And i'm alone now, Me and all i stood for. We're wandering now. All in parts in pieces, swim lonely, find your own way out.
I can't see your star. I can't see your star. How can the darkness feel so wrong?
And i'm alone now, Me and all i stood for. We're wandering now. All in parts in pieces, swim lonely, find your own way out.
So far away. It's growing colder without your love. Why can't you feel me calling your name? Can't break the silence, It's breaking me.
All my fears turn to rage.
And i'm alone now, me And all i stood for. We're wandering now. All in parts and pieces, swim lonely, find your own way out. _______________________ Senin Yıldızın Yıldızını göremiyorum Yıldızını göremesem bile Seni,bugünün sonu için yatağının yanında sabırla bekledim Yıldızını göremiyorum Lisbonun mekanik ışıkları onu uzakta korkuttu
Ve şimdi kendim için ve burada kaldığım herkes için yalnızım Şimdi doğru yoldan sapıyoruz Hepsi bir bölümde bir parçada kimsesiz yüzüyorlar Sen kendini yolun dışında bul
Yıldızını göremiyorum Yıldızını göremiyorum Karanlık nasıl bukadar yanlış hissedebiliyor?
Ve şimdi kendim için ve burada kaldığım herkes için yalnızım Doğru yoldan sapıyoruz Hepsi bir bölümde bir parçada kimsesiz yüzüyorlar Sen kendini yolun dışında bul
Çok uzakta Senin sevgin olmadan daha soğuk büyüyor Neden senin adını haykırdığımı hissedemiyorsun? Sessizliği bozamıyorum O beni kontrol ediyor
-bütün korkularım öfkeye dönüşüyor
Ve şimdi kendim için ve burada kaldığım herkes için yalnızım -doğru yoldan sapıyoruz -hepsi bir bölümde bir parçada kimsesiz yüzüyorlar -sen kendini yolun dışında bul | |
|