ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Good Enough Perş. Tem. 10, 2008 10:32 pm | |
| Good Enough Under your spell again. I can't say no to you. Crave my heart and it's bleeding in your hand. I can't say no to you.
Shouldn't have let you torture me so sweetly. Now i can't let go of this dream. I can't breathe but i feel...
Good enough, I feel good enough for you.
Drink up sweet decadence. I can't say no to you, And i've completely lost myself, and i don't mind. I can't say no to you.
Shouldn't have let you conquer me completely. Now i can't let go of this dream. Can't believe that i feel...
Good enough, I feel good enough. It's been such a long time coming, but i feel good.
And i'm still waiting for the rain to fall. Pour real life down on me. 'cause i can't hold on to anything this good enough. Am i good enough for you to love me too?
So take care what you ask of me, 'cause i can't say no. ___________________ Yeterince İyi Tekrar senin büyün altındayım Sana hayır diyemiyorum Kalbim senin icin deli oluyor ve avuclarında kanıyor Hayır diyemiyorum Yavasca işkence yapmana izin vermeliyimiyim? Şimdi bu rüyadan uyanamıyorum Nefes alamıyorum ama hissediyorum Yeterince iyi Senin icin yeterince iyi hissediyorum Yok oluşumu yavaşça içiyorum Sana hayır diyemiyorum Tamamen kendimi kaybettim ama umrumda degil Sana hayır diyemiyorum Tamamen beni zapt etmene izin vermelimiyim? Şimdi bu rüyadan uyanamıyorum İnanmıyorum ama hissediyorum Yeterince iyi Yeterince iyi hissediyorum Cok zaman gecti ama iyi hissediyorum Halal yagmurun yagmasını bekliyorum Gerçek hayatı bana vermesi için Yeterince iyi olan hiçbir şeye devam edemiyorum Yeterince iyimiyim Beni sevmen icin? Bana sordugun seye dikkat et Çünkü hayır diyemiyorum | |
|