ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Away From Me Perş. Tem. 10, 2008 10:31 pm | |
| Away From Me I hold my breath as this life starts to take it's toll I hide behind a smile as this perfect plan unfolds but oh, God, I feel I've been lied to lost all faith in the things that I have achieved I've woken now to find myself in the shadows of all I have created I'm longing to be lost in you (away from this place I've made) won't you take me away from me crawling through this world as disease flows through my veins I look into myself, but my own heart has been changed I can't go on like this I loathe all I've become lost in a dying world I reach for something more I have grown so weary of this lie I live _________________________ Benden Uzağa Bu hayat başlayıp, benden bedel aldığından beri nefesimi tutuyorum Bu mükemmel planın gözler önüne serildiğinden beri, bir gülümsemenin arkasına saklanıyorum Ama tanrım, yalan söylemiş olduğumu hissediyorum Güven vermeyi başardığım şeylerin içinde kayboldum Ve ben Artık kendimi bulmak için uyanıyorum Gölgelerin içinde olmama neden oldum Uzun bir süredir sende kayboldum Yaptığım bu yerden uzağa Beni, benden uzağa götürmeyecek misin? Dünyanın içinde dolaştığından beri, bu hastalık benimde damarlarımda dolaşıyor Kendime bakıyorum ama benim kendi kalbim çoktan değişmiş Buna deva edemem Dönüştüğüm tüm şeylerden nefret ediyorum Daha fazlasına uzandığım bu kayıp dünyada ölüyorum Yalan söyleyerek yaşayıp, büyümekten bıktım | |
|