ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Heart Shaped Box Perş. Tem. 10, 2008 10:29 pm | |
| Heart Shaped Box She eyes me like a pisces when i am weak I've been locked inside your heart-shaped box for weeks I've been drawn into your magnet tar pit trap I wish i could eat your cancer when you turn black
Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice
Meat-eating orchids forgive no one just yet Cut myself on angel hair and baby's breath Broken hymen of your highness i'm left black Throw down your umbilical noose so i can climb right back
Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice
Hey! wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Your advice
She eyes me like a Pisces when I am weak I've been locked inside your heart-shaped box for weeks I've been down into your magnet tar pit trap I wish I could eat your cancer when you turn back
Hey! Wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice Hey! Wait! I've got a new complaint Forever in debt to your priceless advice
Your advice(3) ________________________ Kalp Şeklinde Kutu Zayıf olduğum zaman o bni bir balık gibi gözler Ben haftalardır senin kalp şeklindeki kutunda kilitliyim Senin manyetik katran çukuru tuzagına düştüm Geri döndüğün zaman senin kanserini yiyebilmeyi diliyorum
Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Senin tavsiyen
Et yiyen orkideler hiçkimseyi affetmez Melek saçında ve bebeklerin nefesinde kendimi keserim Geride bıraktığım senin yüksekliğinin kırık kızlık zarıdır Göbek bağının ilmiğini at Böylece geriye doğru tırmanabilirim
Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum
Hey, bekle Yeni bir şikayuetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Senin tavsiyen
Zayıf olduğum zaman o bni bir balık gibi gözler Ben haftalardır senin kalbindeki kapalı kutuda kilitliyim Senin manyetik katran çukuru tuzagına düştüm Geri döndüğün zaman senin kanserini yiyebilmeyi diliyorum
Hey, bekle Yeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum Hey, bekleyeni bir şikayetim war Sonsuza dek senin paha biçilmez tavsiyelerin için borçluyum | |
|