ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Exodus Perş. Tem. 10, 2008 10:26 pm | |
| Exodus My black backpack's stuffed with broken dreams 20 bucks should get me through the week Never said a word of discontentment Fought it a thousand times but now I'm leaving home
Here in the shadows I'm safe I'm free I've nowhere else to go but I cannot stay where I don't belong
Two months pass by and it's getting cold I know I'm not lost I am just alone But I won't cry I won't give up I can't go back now Waking up is knowing who you really are
Show me the shadow where true meaning lies So much more is made in empty eyes
____________________________ Çıkış Siyah sırt çantam tamamıyle kırık duslerle doldu 20 dolarım bana bütün hafta boyunca yetmeli Asla hoşnutsuzlukla ilgili bir söz söyleme Onunla binlerce kez savaştım ama şim Evden ayrılıyorum
Burada gölgelerde Emmiyetteyim Özgürüm Gidecek başka yerim yok ama Ait olmadıgım bir yerde kalamam
2 ay geçti ve hava gitgide soğuyor Biliyorum kaybolmadım Sadece yalnızım Ama aglamıyacağım Vazgeçmeyeceğim Şimdi geri dönemem Uyanış senin gerçekte kim oldugunu bilmektir
Bana orada gerçek anlamların yattığı gölgeyi goster Bundan çok daha fazlası boş gözlerde yapılır | |
|