JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Avukatlar Öcalan ile görüştü Çarş. Tem. 09, 2008 8:36 pm | |
| Kürt Halk Önderi Abdullah Öcalan'ın avukatları, haftalık olağan görüşmelerini gerçekleştirdi.
Asrın Hukuk Bürosu avukatlarından Ömer Güneş, Mehmet Bayraktar, Mehmet Sani Kızılkaya, müvekkilleri Abdullah Öcalan ile haftalık olağan görüşmelerini gerçekleştirdi.
İSTANBUL-ANF | |
|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Geri: Avukatlar Öcalan ile görüştü Cuma Tem. 11, 2008 12:09 am | |
| kahrolasııı...kahrolası ''adam'' bile diyemiyorum aşağılık pkk başına..
avukatmış..onunla görüşen cumhurbaşkanı dahi olsa ben onu pkk yerine koyarım ki avukatlar görüşmüş ''haftalık'' denilmiş demekki devamı var..bırakmıyorlar ki güzelce idam etsinler aptal amerika kendi yasalarına yasak olmayan idamı bize yasaklatmış neyiz biz!!kimiz? neden hissetirilmemeye çalışan bağımlılığın esirleri oluyoruz.
buna izin verenlere acıyorum diyecek birşey yok nereye gidiyoruz bilinmez !!! | |
|