Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: tarihin en ilginç intiharı Çarş. Tem. 09, 2008 2:17 pm | |
| Fransız bir adamın trajikomik intihar vakası.
1998′de bir Fransız oldukca karmaşık bi intihar girişiminde bulundu. Bir deniz kıyısında yüksek bir yamacın tepesine çıkıp boynuna bi ip bağladı, ipi de büyük bi kayaya bagladi. Sonra zehir içti ve kendini ateşe verdi. Uçurumdan atlarken de tabancayla kafasına ates etti! Ama devamı daha ilginç. Çünkü kurşun onu ıskalayıp ipi kesti, böylece adam suya düştugünde asılı kalmadı.Soğuk su yanan elbiselerini söndürmekle kalmadı aynı zamanda onu şoka sokarak yuttuğu zehri kusmasını sağladı. Sudan bir balikçı tarafından çıkarılıp hastahaneye götürülen adam orada hipotermi (vücut ısısının aşırı düşmesi)den dolayı öldü.. | |
|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: tarihin en ilginç intiharı Cuma Tem. 11, 2008 12:17 am | |
| vay bee..gülsem mi ağlasam mı bilemedim...bu saçmalık ''intihar'' adamın eceli gelmiş meğer boşuna uğraşmış o kadar ..ayrıca biraz da maşizt bi adam demekki..ya önce bi uyku hapı ardından fare zehri tamamdır ne uğraşıyosun ki o kadar | |
|
RocK_4_EveR Isınıyor
Mesaj Sayısı : 37 Yaş : 29 En sevdiği Grup : tüm rock grupları En sevdiği şarkı : tüm rock şarkıları Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 04/08/08
| Konu: Geri: tarihin en ilginç intiharı C.tesi Ekim 04, 2008 9:02 pm | |
| ne diyeceğimi biLemiyorum : ? | |
|