JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: H.I.M-Killing Loneliness Salı Tem. 08, 2008 11:18 pm | |
| Killing Loneliness --Yalnızlığı öldürme
Memories, sharp as daggers Pierce into the flesh of today Suicide of love took away all that matters And buried the remains in an unmarked grave in your heart
Hatıralar hançerler kadar keskin Bugünün vücudunu delip geçercesine Aşkın intiharı tüm sorunları ortadan kaldırdı Ve geriye kalanları kalbindeki belirsiz bir mezara gömdü
With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness
Verdiğin zehirli öpücükle yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum(yalnızlığı öldürüyorum) Beni kurtardığın kollarının sıcaklığıyla Seninle yalnızlığı öldürüyorum Kalbimi mezar taşına çeviren yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum
Nailed to the cross, together As solitude begs us to stay Disappear in the night, forever And denounce the power of death over our souls and secret words are sent to start a war
Çarmıha çivilenmiş, birlikte Yalnızlık kalmamız için yalvarırken Gecede kayboluruz sonsuza kadar Bir savaşı başlatmak için yollanmış gizli kelimeler ve ölümün ruhlarımız üzerindeki gücünü suçlarız
With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me, Oh, I'm killing loneliness with you I'm killing loneliness that turned my heart into a tomb I'm killing loneliness
Verdiğin zehirli öpücükle yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum(yalnızlığı öldürüyorum) Beni kurtardığın kollarının sıcaklığıyla Seninle yalnızlığı öldürüyorum Kalbimi mezar taşına çeviren yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum
Killing loneliness Yalnızlığı öldürüyorum
With the venomous kiss you gave me I'm killing loneliness (Killing loneliness) With the warmth of your arms you saved me...
Verdiğin zehirli öpücükle yalnızlığı öldürüyorum Yalnızlığı öldürüyorum(yalnızlığı öldürüyorum) Beni kurtardığın kollarının sıcaklığıyla... | |
|