JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: H.I.M-Gone With The Sin Salı Tem. 08, 2008 11:13 pm | |
| I love your skin oh so white senin beyaz tenini seviyorum
I love your touch cold as ice senin buz gibi soğuk dokunuşunu seviyorum
And I love every single tear you cry ve bn senin ağladığın göz yaşının her birini seviyorum
I just love the way you're losing your life bn senin hayatını kaybediyor olduğun yolu seviyorum
Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are ohohohohoh bebeğim ,ne kadar güzelsin
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart ohohohohoh sevgilim ,tamamen parçalara ayrıldı
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are bebeğim sn güzelliğinle ve günahınla gittin
You're gone with the sin my Darling sevgilim sn günahınla gittin
I adore the dispair in your eyes bn senin gözlerindeki eşsizliğe bayılıyorum
I worship your lips once red as wine bn senin şarap gibi kırmızı dudaklarına tapıyorum
I crave for your scent sending shivers down my spine omurgamın aşağılarını titreten kokunu yollaman için can atıyorum
I just love the way you're running out of life bn senin hayatın dışında koşuyor olduğun yolu seviyorum
Ohohohohoh my Baby, how beautiful you are ohohohohoh bebeğim ne kadara güzelsin
Ohohohohoh my Darling, completely torn apart ohohohohoh sevgilim ,tamamen parçalara ayrıldı
You're gone with the sin my Baby and beautiful you are bebeğim sn güzelliğinle ve günahınla gittin
You're gone with the sin my Darling sevgilim sn günahınla gittin
[2x Repeat Refrain] 2* nakarat tekrar | |
|