JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Anathema-Cries On The Wind Salı Tem. 08, 2008 11:02 pm | |
| Cries On The Wind Reaching out... How things look different on the way down Disillusioned, i've lost desire Will i burn in the unforgiving fire?
From the flames, i walk away I've found a way to erase the pain An empty bottle, my receptacle A guardian angel called escape
Don't dwell on the forthcoming As i know it won't be happening And you know, when i'm gone You'll hear my cries on the wind
Rüzgardaki Ağlamalar Dışarıya ulaşıyorum.. Yolun aşağısında herşey ne kadar farklı görünüyor Hayal kırıklığına uğradım,isteğimi kaybettim Affedilmeyen ateşte yanacakmıyım
Alevlerden kalkıp yürüyorum Acıyı silmek için bir yol buldum Boş bir şişe benim yuvam Nöbetçi bir melek kaçmaya çağırıyor
Hazır halde oturma Onun olmayacağını bilirken Ve sen de biliyorsun ki,gittiğimde Rüzgardaki ağlamalarımı duyacaksın | |
|