Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: emre aydın kim dokunduysa ona git Salı Tem. 08, 2008 7:39 pm | |
| Dm Yapma, dokunma Am Kim dokunduysa sana ona git Bb Nerde unuttuysan beni orda kal Gm Am Ezdirmem kendimi sana
Am Bb Yaptım çünkü âşık oldum deme, konuşma Am Bb Ona öyle demezler buralada Am Bb Alem inansa sözüne ben inanmam
Am Bb Beş para eder mi varlığın Am Bb Ki yokluğun beni acıtsın Am Bb Alem eğilsin önünde, ben eğilmem
Dm Yapma, dokunma Am Kim dokunduysa sana ona git Bb Nerde unuttuysan beni orda kal Gm Am Ezdirmem kendimi sana
Am Bb Sen öğrettin bana ağlamayı Am Bb Başıma yastık basıp hıçkırmayı Am Bb Alem affetse seni ben affetmem
Am Bb Onlar gibi değilim ben Am Bb Adam olmadı hala benden Am Bb Adam kölen olsun senin, ben olmam
Dm Yapma, dokunma Am Kim dokunduysa sana ona git Bb Nerde unuttuysan beni orda kal Gm Am Ezdirmem kendimi sana | |
|