| Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Salı Tem. 08, 2008 1:00 pm | |
| TENEKE-KALPSİZBen aşkı unuttum aylar önce Kirlenen kalbimi yıkadım az önce Yalnızlık acı vermez oldu Gelecek benim için seferber oldu Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince Sen bana gülümsedin o ilk anda Görünen oydu ki bu aşktı bir anda O gün karabulutlar varmış havada Gözümde canlanan bu ilk anı geriye tek senden kalan Ben ağlamazdım senden önce Sen hep üzerdin zoru görünce Ben nefessiz kaldım sen gidince Sen kalpsiz kaldın bensiz gidince Şimdi içimden geldi bunları söylemek Yeniden doğsam aynı şeyleri hissetmek Aşk için herşeyi feda etmek ziyan etmek İsterdim sonunda yine yalnız gitmek | |
|
| |
ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Tem. 10, 2008 10:24 pm | |
| VEGA&MANGA-İZ BIRAKANLAR UNUTULMAZ Bir kız vardı Güzeldi sanki ve senindi Gözlerinde saklı bir belki ve senindi Anladı bir gün bitermiş herşey ve bitti Anladı birgün bitermiş herşey Ve bitti O çocuk varya o sendin sanki ve deliydi Uyusaydı büyürdü belki ve deliydi Derdiki yarın bitermiş herşey ve bitti Derdiki yarın bitermiş herşey Ve bitti Ver, ver ateşe, ver bizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, evimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Bir ev vardı Küçüktü belki ve bizimdi Odalarda ışık yüzerdi ve bizimdi Bir gün hiç doğamadı güneş ve bitti Birgün hiç doğamadı güneş Ve bitti Ver, ver ateşe, ver bizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, evimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar unutulmaz Ver, ver ateşe, evimizi Bir iz bırak burda İz bırakanlar, iz bırakanlar Unutulmaz | |
|
| |
lady sovereign Isınıyor
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 36 Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Çarş. Tem. 30, 2008 9:47 pm | |
| pentagram_şeytan bunun neresinde
Telli sazdır bunun adı Ne ayet dinler, ne kadı Bunu çalan anlar kendi Şeytan bunun neresinde
Abdest alsan aldın demez Namaz kılsan kıldın demez Müftü gibi haram yemez Şeytan bunun neresinde
İstanbuldan çıkar teli Ardıç ağacından kolu Be Allah'ın sersem kulu Şeytan bunun neresinde
Boynuzu yok, kuyruksuzdur Ayağı da çarıksızdır Derdli gibi sarıksızdır Şeytan bunun neresinde | |
|
| |
lady sovereign Isınıyor
Mesaj Sayısı : 49 Yaş : 36 Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 22/07/08
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Çarş. Tem. 30, 2008 9:50 pm | |
| oGün sanlısoy&hayko cepkin___korkma
Ruhun duymaz geceler kalmış üstünde Gönlün olmaz korkma! Sevgin dolmaz denesen de bile bile Ömrün olmaz korkma! Korkma !
Çırpındıkça batarsın bataklığa Kurtaran kalmaz unuttuğun dışında Ellerin buz olur, ayakların çivi Isıtmazlar dokunsalar da
Bedenin kalsın, ruhun inansın Severim sandım, yine aldandın
Ruhun duymaz seneler geçmiş üstüne Gönlün olmaz hala Sevgin dolmaz "yine" desen de kendine Saygın olmaz korkma!
Çırpındıkça batarsın bataklığa Kurtaran kalmaz unuttuğun dışında Ellerin buz olur, ayakların çivi Isıtmazlar dokunsalar da
Bedenin kalsın, ruhun inansın Severim sandım, yine aldandın | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Ağus. 21, 2008 4:49 pm | |
| REDD-Deliyim
Kalbimde bir delik vardı Kullandıkça daha da arttı Aşk dokunmaya başladı Arızalı bir deliyim ben
Bekleme romantik olmamı Sana ilgim içgüdüsel Uyurum dönüp arkamı Arızalı bir deliyim ben
Deliyim ben Deliyim ben... bu hayatı
Kolonya gibi çabuk uçarım Ama güzel ferahlatırım Bazen serin bazen yanarım Arızalı bir deliyim ben
Ah ne deliyim ben Sana başka ne diyim ki Ben deliyim ben Deliyim ben... bu hayatı
ahahha xD çok severim | |
|
| |
Lacey Editör
Mesaj Sayısı : 504 Yaş : 32 Nerden : Sakarya En sevdiği Grup : Flyleaf En sevdiği şarkı : Mor ve Ötesi-Gece Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 06/07/08
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Çarş. Eyl. 03, 2008 1:21 pm | |
| Bu aşk burda bitemez bu dert seni tüketmez Düşemedim yalnızlığı bu dert bende ölüm gibi ismin saklı cevher gibi yüreğimde Kelepçeli belki bu son görüşüm belki bu son gülüşüm gözlerimde izin var en güzel yerinde ...... | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 758 Yaş : 30 Nerden : naapçan geLcen mii?! opss. En Sevdiği Grup : Travis,coldplay,sakin,r.e.m. En sevdiği Grup : kaç kere daha yazıcaz? En sevdiği şarkı : Losing My Religion-rem Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 08/07/08
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Çarş. Eyl. 03, 2008 3:20 pm | |
| yerden yüksek-Kanatsız meLek
kanat beni kanatsız melek ellerimden düşen sen miydin ? beni mi kusuyordun
ışığı kapatmadım ki neden uyuyorsun ? ben sana sus demedim ki ... | |
|
| |
ArZu Admin
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 04, 2008 9:50 am | |
| mira-Bir gün gelir Geri dönülmez Yürüdükçe Yollar tükenmez Bir gün gelir Gücün yetmez Vazgeçsende.. Bir gün gelir Geri dönülmez Yürüdükçe Yollar tükenmez Bir gün gelir Gücün yetmez Vazgeçsende.. | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 04, 2008 10:46 am | |
| zardanadam-sana bir çift sözüm var
Gelsem, alsam, götürsem seni, Güneşli aşk dolu bir gün geçirsek, İşleri, güçleri, borçları, harçları, Dertleri, tasaları azıcık unutsak! Gezsek, tozsak, elele tutuşsak, Sıradışı, delidolu bir gün geçirsek, Biraları devirip, dünyayı ters çevirip, Geçmişi, geleceği azıcık unutsak!
Sana bir çift sözüm var Benim sende gözüm var! Seni gördüğüm o ilk andan beri, Şu kalbimde izin var...
Toku az, açı bol, savaşı bitmez; Kavga dövüşsüz bir günü geçmez, Ezileni, ezeni, yalan dünya; Zengine, fakire kimseye kalmaz Çalışır, didinir, yuvamızı yaparım; Kariyer dersen çocuğa da bakarım, Sen yanımda olduktan sonra, bir yastıkta bin kere kocarım!
Sana bir çift sözüm var Benim sende gözüm var! Seni gördüğüm o ilk andan beri, Şu kalbimde izin var...
isteyene atabilirm.xD | |
|
| |
ArZu Admin
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 04, 2008 10:55 am | |
| bana atabilirsin DİPTEYİM-FD Kara duman çıktı raydan Asılıdır eleğim Ben acıyı sende tattım Yarımcadır yüreğim Yağmurlarım yağmaz oldu düşlerim kurudu Çatladı topraklarım ekinim soldu Dipteyim Sondayım Depresyondayım Yalvarırım gel de kurtar Beni tanımla cümleler içinde kullan Yepyeni anlamlara sal Söz: Mehmet Esen - Feridun Düzağaç | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 04, 2008 11:32 am | |
| yerden yüksek-maskara
İçimdeki sen karşıma gelsen Beni onun gibi sevsen Yüzünü saklama benden, sevmesen de korkmam senden
Hani sende ağlamayanlardandın, ağladın işte! Az kalsın beni de ağlatacaktın, ağlasam keşke..!
Karşımdaki sen bana uzak her bakışın ayrı bir tuzak Kokunu unutabilsem bana kızar mısın? Bir gün benim içinde ağlar mısın?
Hani sende ağlamayanlardandın, ağladın işte! Az kalsın beni de ağlatacaktın, ağlasam keşke..! | |
|
| |
ArZu Admin
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 04, 2008 11:36 am | |
| Zardanadam - Gözümün Yaşını Sildim Ben [gösdee saolsun ] Gözümün yaşını sildim ben, koşamam kimsenin peşinden Varsın olmasın bu aşklar, çektiklerim yeter bana. Deli gibi dönemem ben, yanıldım söylemem Sorunları çözemedim, sonra gittin ben de bittim. Şimdi artık yalnız başıma kaldım ama dönmem sana yok olanları getir bana Öldün sen benim için öldün sen öldün benim için öldün Arkamı dönüp şimdi sana bakmam bile yalvarsan da. Gözümün yaşını sildim ben, koşamam kimsenin peşinden Varsın olmasın bu aşklar, çektiklerim yeter bana. Deli gibi dönemem ben, yanıldım söylemem Sorunları çözemedim, sonra gittin ben de bittim. Şimdi artık yalnız başıma kaldım ama dönmem sana yok olanları getir bana Öldün sen benim için öldün sen öldün benim için öldün Arkamı dönüp şimdi sana bakmam bile yalvarsan da | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri Perş. Eyl. 04, 2008 12:02 pm | |
| Yerden yüksek-hayatım yıkılmış sarayım
Doğduğum şehirden uzakta uyandım. Odam soğuk, aynalarım boş. Kapıcı ekmeği getirmemiş bu sabah, vazodaki çiçek gel diyor kurtar beni. Hayatım yıkılmış sarayım benim. İki kedim olsa iki de diş fırçası banyoda, anahtarı almadan çıksam dışarı. Yağmur yağsa , camı açsam, ıslansam lapa lapa. Hayatım yıkılmış sarayım benim. Ayağımın altında cam kırıkları, neden gittin sen? Yaralarım kadar gözlerin olsaydı, kanım kadar çabuk akardı yaşın. Hayatım yıkılmış sarayım benim. Hayatım nerdesin? | |
|
| |
JoLéné MODERATÖR
| Konu: Geri: Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri C.tesi Eyl. 27, 2008 9:57 am | |
| DanDaDadan -Kız
Yorgun saatler argın fısıltılar Bir günü daha devirmişiz ölü hatıralar Bir şişe şarap ve ben kadehime değmezÇatlak dudaklarım İçerim şişemden İstemem kimse yanımda dost olsa da
Zaten canım çıkmış salın beni uzaklara
Bir şişe şarap ve ben kadehime değmez Çatlak dudaklarım İçerim şişemden Ölürüm bu şarkıya | |
|
| |
| Beğendiğiniz Türkçe Şarkı Sözleri | |
|