ArZu Admin
Mesaj Sayısı : 470 Yaş : 30 Nerden : ßaşlasam xD En sevdiği Grup : Zardanadam En sevdiği şarkı : gözümün yaşını sildim ben Ruh Halim : Yasal UYARI ! : Dikkat Dikkat Rocker forum 15 dk'dan sonra bağımlılık etkisi yaratır => YASAL UYARI...! Kayıt tarihi : 03/07/08
Kişi sayfası Rocker Forum: Rocker Forum
| Konu: teoman-istanbul'da sonbahar Salı Tem. 08, 2008 12:46 pm | |
| Am Dm Mevsim rüzgarları, nezaman eserse, Am G O zaman hatırlarım, çocukluk rüyalarım, Am Şeytan uçurtmalarım. Am Dm Öper beni annem, yanaklarımdan, Am G Güzel bir rüyada, sanki sevdiklerim, Am Em/C Hayattalarken hala.
Dm Am ) Akşama doğru, azalırsa yağmur, ) Dm Am ) Kız kulesi ve adalar. ) Dm Am ) x2 Ah burda olsan, çok güzel hala, ) F D7# Am ) İstanbul`da, sonbahar. )
SOLO Dm Am Dm Am e |------------|------------|------------|------|---------| B |------------|------------|------------|------|---------| G |------------|------------|------------|------|---------| D |------------|-------7----|------------|----7-|-----7---| A |----------6-|----8-----5-|----------6-|-5----|-6-5---5-| E |-5--7--5----|-5----------|-5--7--5----|------|---------|
Am Dm Her zaman kolay değil, sevmeden sevişmek, Am G Tanımak bir vücudu, yavaşça öğrenmek, Am Alışmak ve kaybetmek. Am Dm İstanbul bugün yorgun, üzgün ve yaşlanmış, Am G Biraz kilo almış, ağlamış yine, Am Em/C Rimelleri akıyor.
Dm Am ) Akşama doğru, azalırsa yağmur, ) Dm Am ) Kız kulesi ve adalar. ) Dm Am ) x2 Ah burda olsan, çok güzel hala, ) F D7# Am ) İstanbul`da, sonbahar. )
SOLO Dm Am Dm Am e |------------|------------|------------|------|---------| B |------------|------------|------------|------|---------| G |------------|------------|------------|------|---------| D |------------|-------7----|------------|----7-|-----7---| A |----------6-|----8-----5-|----------6-|-5----|-6-5---5-| E |-5--7--5----|-5----------|-5--7--5----|------|---------|
* | |
|